TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİLİK KERVANIYIZ

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Saygılı, yetim çocuklara yapılan yardım etkiliğinde, Kızılay’ın şefkatli elini uzatmaya devam edeceğini vurguladı:

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İYİLİK KERVANIYIZ

ADANA (İLKHABER) - Seyhan Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte “Kara gün dostu” Kızılay’ın şefkatli eli bu kez yetim çocuklara uzandı. Düzenlenen etkinliğe Adana Vali Yardımcısı Kadir Okatan, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı,Kızılay yönetim kurulu üyeleri Niyazi Çetinkaya,Şaban Üçgül,Neşat Karaca, ADYAR Yetim Komisyonu Başkanı İlhan Geyik, katıldı.

"İyilik Kervanıyız"

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, yardım malzemeleri dağıtımından önce yaptığı konuşmada " Biz birer iyilik kervanıyız.Yükümüz sevgi, bu mübarek Ramazan ayında gönüllerde kandil yakmaya geldik.Bugün yetimleri yetiştiren vefakar annelerin ellerinden,yetimlerin gözlerinden öpmeye geldik.Yüreklerinde kandil yakmaya geldik.Geleneksel olarak yetim giydirme etkinliğimiz bu yıl dünya yetimler gününe geldi.Tüm yetimlerin bu gününü kutluyorum.Sizler milletimize emanetsiniz.Kızılay savaşta barışta doğal afetlerde her zaman herkesin yanındadır. Bugün yetim evlatlarımızın bir nebze olsun yüzlerini güldüre bildiysek ne mutlu bize." dedi.

Yetimler Sevindirildi

Adana Vali Yardımcısı Kadir Okatan ise " Türk Kızılayı dünyanın her köşesinde ihtiyaç sahiplerine yardımlarını esirgemiyor. Elinin ulaşabildiği her yere yardım elini uzatıyor. O nedenle böyle anlamlı bir günde  Türk Kızılayı Adana Şubesi’ni  takdirle izliyorum. Nerede sosyal sorumluluk projesi varsa, nerede paylaşılacak güzellikler varsa Türk Kızılayı Adana Şubesi, çalışanlarıyla birlikte orada. Bu yönleriyle artık bir marka olmuş durumdalar." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yetim çocuklar ve ailelerine erzak ve giyim paketi yardımında bulunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.