TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EKİNCİ: EYYÜBİYE İNANÇ MERKEZİDİR

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 18:22
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
EKİNCİ: EYYÜBİYE İNANÇ MERKEZİDİR

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA (İLKHABER) - Haleplibahçe Şanlıurfa müzesi önünde düzenlenen etkinliklere yüzlerce vatandaş katıldı.

Eyyübiye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Ayı etkinliklerinin dün akşamki ayağı, birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu. İllüzyon gösterisi (Jonglör) ile başlayan, Ahmet Badıllı Urfa Sıra Gecesi ekibiyle devam eden ve çocuklara yönelik gösterilerle son bulan dün akşamki etkinliklere, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Eyyübiye Belediyesi Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Şanlıurfalı ünlü türkücü Ahmet Badıllı’nın sahne aldığı Urfa Sıra Gecesinde birbirinden güzel türkü ve uzun havalara vatandaşlar da eşlik etti. 

Haleplibahçe Şanlıurfa Müzesi önünde yapılan etkinliğe İstanbul’dan gelen Ak Parti Kadın Bakırköy Kadın Kolları Üyesi Serap Canik, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye yaptığı çalışmalar ve İHH’ya yapmış olduğu katkılardan dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. İstanbul’dan gelen ekip daha sonra Başkan Ekinci ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiler. 

Etkinliklere katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Şanlıurfa ve Eyyübiye'nin bir inanç ve turizm merkezi olduğunu söyledi. Başkan Ekinci, " Çok değerli Eyyübiyeli hemşerilerim Ramazan ayının 17. günündeyiz. Hep ifade ediyoruz. Ramazan ayı Urfa'da başka Eyyübiye ‘de ise bambaşka yaşanır. Bugüne kadar da çok güzel bir şekilde ramazanı idrak ettik. Şehrimiz ve ilçemiz aynı zamanda inanç ve turizm merkezi, tarihin beşiğidir. Bu etkinliklerimizi de devasa müzemizin sahnesinde gerçekleştiriyoruz. Burada il dışından gelen insanlar neden şimdiye kadar gelmedik diye hayıflanıyorlardır. Bugün de misafirlerimiz arasında İstanbul Bakırköy Kadın Kolları ve İHH'dan gelmişler. İlçemizin değişik yerlerini gezip bu akşam da etkinliğimize iştirak ettiler. 

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Özellikle İHH'nin yaptığı çalışmaları çok iyi biliyor ve takip ediyoruz. Kadın kollarının yaptıklarını çok iyi biliyoruz. Son 13 yılda yapılanlarda erkeklerin payı yüzde otuz iken kadınların payı yüzde yetmiştir. Burada da bunu görüyoruz ve insanlar bunu her yerde ifade ediyor. Kendilerine bir kez daha teşriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi. 

AK Parti Bakırköy Kadın Kolları Üyesi Serap Canik’te Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.