TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADANA ROTARY KULÜBÜ’NDEN DOHAYKO’YA YEM YARDIMI

Adana Rotary Kulübü yaptığı projeler ve yardımlar ile kamuoyunun dikkatini de çekmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ADANA ROTARY KULÜBÜ’NDEN DOHAYKO’YA YEM YARDIMI

ADANA (İLKHABER) -  Hayvanlar için bir araya gelen sivil toplum örgütü olarak tamamen gönüllülük esasına göre çalışan DOHAYKO, Adana'nın her bölgesinden gelen sokak hayvanlarının bakımını üstlenen mahalle temsilcilerine yem yardımında bulunmaya çalışıyor. Bu bağlamda Adana Rotary Kulübü ihtiyaçlarının bir kısmını karşılamak üzere yem yardımında bulundu.

DOHAYKO'da düzenlenen bağış törenine Adana Vali Yardımcısı Azmi Yeşil, Adana Rotary Kulübü Başkanı Cenk Erdemışık, Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık, DOHAYKO Başkanı Mete Betin, Adana Rotary Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı eşi ve Dohayko Başkan Yardımcısı Esin Parlak, DOHAYKO yönetimi ve gönüllü hayvan dostları katıldı. Evlerinde 100-150 adet kedi bakan ev hanımları, emekli maaşının bir bölümünü hayvanlar için harcayan amcalar, harçlıklarını hayvanlara mama almak için biriktiren öğrencileri dinleyen konuklar bu hayvan dostlarını tebrik etti.

Adana Rotary Kulübü Başkanı Cenk Erdemışık yaptığı konuşmada öncelikle hayvanlar için yaptıklarını  ve hiç zorsunmadan her türlü şartta hayvanların yanında olan gönüllüleri tebrik etti ve bu desteğin devamı da gelecek müjdesini verdi. Erdemışık, "Rotary olarak bu tür projelerde her zaman yer aldık ve almaya da devam edeceğiz. Geçmiş Dönem Başkanımız Turgut Parlak'ın eşi ve Adana'da bir çok sosyal projede yer alan Esin Parlak'ın da desteğiyle sokak hayvanlarının korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor. Rotary olarak bizde her zaman destek verip DOHAYKO'nun yanında olmaya çalışacağız. Gençlerin de bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Burada gördük genç arkadaşlarımız var ama bu sayının artması gerekiyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.