TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇÖZÜM ADAMI ZEYDAN

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın sürekli halkla iç içe olması, makam odasında oturmaktan daha çok Seyhan’ın ara sokaklarında dolaşması, vatandaşlarla kurduğu sıcak ve doğrudan temas onu tam anlamıyla bir ‘Çözüm Adamı’ haline getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇÖZÜM ADAMI ZEYDAN

ADANA (İLKHABER) ‘Seyhan’a Zeydan gerek’ sloganıyla yürüttüğü başarılı kampanya ile halkın gönlünde taht kuran Başkan Karalar, göreve seçildiği günden bu yana pratik ve çözüm odaklı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yenibey Mahallesi’nde belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde denetlediği esnada bir vatandaştan gelen talebi hemen ertesi gün yapıldı.

Asfalt çalışmalarının yapılacağı bölgede gezen ve vatandaşlarla birebir sohbet ederek onların taleplerini dinleyen Başkan Karalar, çalışmalar sürerken bir vatandaşın evinin giriş kısmında oluşan çatlakların onarılması yönündeki talebini kendisine eşlik eden teknik elemanlara iletti. Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bu talimatı ara sokak asfaltlaması yapıldıktan hemen sonra yerine getirildi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın bu pratik ‘çözüm odaklı’ yaklaşımı vatandaşların büyük beğenisini topladı. Vatandaşların Başkan Karalar’dan bahsederken, ‘Çözüm Adamı Zeydan Başkan’ demesi dikkat çekti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.