TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAŞKÖPRÜ'DE HER GÜN BİN KİŞYE SICAK YEMEK

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan tarihi Taşköprü üzerinde her gün bin kişinin sıcak yemek yemesini sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2015 18:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2015 18:37
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
TAŞKÖPRÜ'DE HER GÜN BİN KİŞYE SICAK YEMEK

ADANA (İLKHABER) Ramazan ayında 6 yıldan bu yana sokak iftarlarını devam ettiren Başkan Çelikcan Tarihi Taşköprü üzerinde yolculara, evine yetişemeyenlere ve ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik her gün iftar saatinde bin kişilik sıcak yemek veriyor.

 

İSTEYEN HERKES GELİP BURADA İFTARINI AÇABİLİRLER

 

Ramazan ayının dostluk, sevgi kardeşlik ve bereket ayı olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Her yıl olduğu gibi bu yılda sokak iftarlarımızı artırarak sürdürüyoruz. Bu sene 18 ayrı noktada iftar yemeği vereceğiz. Bunun yanı sıra Tarihi Taşköprü üzerinde her gün bin kişilik sıcak yemek veriyoruz. Buradaki amacımız yolda olan vatandaşlarımız, evine geciken vatandaşlarımız, yolcularımız ve ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanı sıra kalabalık bir toplulukla iftar yapmak isteyen vatandaşlarımız buraya gelip iftarını açabilirler.' şeklinde konuştu.

 

Düzenlenen iftar yemekleriyle her gün binlerce kişiyle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan 'Düzenlenen iftar yemekleriyle Yüreğirli vatandaşımızın Ramazan sevincine coşkusuna ortak oluyoruz. Ramazan ayının bütün güzelliklerini en iyi şekilde yaşıyoruz. Buralarda vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Vatandaşlarımızın mahalleleri ile ilgili ne istediğini kendim direk kendilerinden dinliyorum. Böylece vatandaşlarımızım sorunları daha kısa süre içerisinde çözülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.