TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaldırımlara özgürlük

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekibi, gezi alanı Adnan Menderes Bulvarı’nda bulunan kaldırımlardaki tezgahları, koltukları kaldırdı

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2015 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2015 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kaldırımlara özgürlük

 

ADANA(İLKHABER) -
Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı Denetim Şube Müdürlüğü’nce, Adnan Menderes Bulvarı’nda, halka ait alanlara taşarak faaliyet gösteren esnafın işgal ettiği noktalarda temizlik ve düzenleme çalışmaları sürüyor. 

Adanalıların piknik ve gezi alanı olarak sıkça kullandığı, ancak kaldırımların işgal edilmesi ve zaman zaman kaçak yapılaşmaya gidilmesi nedeniyle sorun yaşanan bölgede, zabıta ekipleri çalışma gerçekleştirdi. 

Adanalıların özgürce yararlanamadığı Adnan Menderes Bulvarı’nda operasyon gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri, yasaklara uymayan esnaf hakkında  işlem başlattı, kaldırım işgaline son verdi.

Adanalıların huzuru ve rahatı için 24 saat görev başında olan zabıta ekipleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün kentin çehresini güzelleştirme ve kanunlara uyulmasını sağlayarak, vatandaşın haklarını korumaya yönelik projelerinin uygulanması konusunda titizikle faaliyet gösteriyor.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.