TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana ve Yüreğir’in gönüllü elçisi olacağım

Ordu Vali Yardımcılığı’na atanan Yüreğir Kaymakamı Subaşı, Başkan Çelikcan’ın verdiği veda yemeğinde, Adana’yı unutmayacağını söyledi:

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2015 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2015 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana ve Yüreğir’in gönüllü elçisi olacağım

Adana ve Yüreğir’in gönüllü elçisi olacağım

 

 

ADANA(İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Ordu Vali Yardımcılığına tayini çıkan Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı için veda yemeği düzenledi. Adana Atlı Spor Kulübünde verilen veda yemeğine Başkan Çelikcan'ın yanı sıra Yüreğir İlçe Emniyet Müdürü, sulama birlik başkanları, Yüreğir Kaymakamlığı daire müdürleri ve iş adamları katıldı.

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı'ya yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Çalışmaları abi-kardeş ilişkileri içerisinde yürüttüklerini belirten Başkan Çelikcan, “Devlette bu tür atamalar ve tayinler her zaman vardır. Bizim üzüntümüz çalışkan ve güler yüzlü bir kaymakamımızı başka yere göndermemizden dolayıdır. Yüreğir fakir bir bölge. Talep çok fazla ama kaynak yeterli değil. Buna rağmen Yüreğir'de herkesle yakın diyalog kurarak vatandaşların sorunlarının çözümüne yardımcı oldu.

 

Yaptığı hizmetler için Yüreğir halkı adına kendisine teşekkür ediyorum ve yeni görev yerinde başarılar diliyorum.” diyerek Yüreğir Kültür Evlerinde üretilen Adana'yı simgeleyen bir hediye vererek uğurladı.

 

TARIMIN BAŞKENTİ YÜREĞİR

Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı Türkiye'nin birçok bölgesinde çalıştığını belirterek “Yüreğir'e ilk gelirken hüzünlenmiştim. Ama şimdi ise giderken hüzünleniyorum. Çünkü Yüreğir'i ve Adana'yı tanıdıkça çok güzel bir bölgeye geldiğimi anladım. Tarımın başkenti diyebileceğimiz bir bölge Yüreğir. Tarımın modern bir şekilde nasıl yapıldığını gördüm. Burada sulama birlikleri ve çiftçilerimizin Türkiye'ye örnek olacak projeleri nasıl hayata geçirdiklerini gördüm. Türkiye'nin 81 ilinden araçların Karataş yolundan geçtiğini gördüm. Yüreğir Türkiye için çok önemli bir yerdir.

 

BAŞKAN ÇELİKCAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ben buradan Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a  Kültür Evlerini hizmete açtığı için teşekkür ediyorum.  Çok doğru bir tespitle Yüreğir'deki önemli bir eksikliği gidermiş durumda. Halk Eğitim Merkezimizle ortak hareket ederek bu Kültür Evlerinde insanların kişisel gelişimlerini artırmak amacıyla çok değişik faaliyetleri hayata geçirdik. Buralardan yılda binlerce insanımız faydalanmaktadır.

 

Bunu yansıra Sosyal Dayanışma Vakfını çok güçlendirdik. Adana'da yardımları PTT ile protokol imzaladık ve vatandaşların evine kadar ulaştırdık. Eğitim ve öğretimi artırarak okula gitme oranını yüzde 99’lara ulaştırdık.

 

Çalıştığım süre içerisinde burada çok güzel dostlar edindim. Nimetleri bol olan bir bölgede yaşıyorsunuz. Kalbim ve gönlüm burada olacaktır. Herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.