TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyük Ortadoğu Projesi’ne birlikte “Dur” demeliyiz

SP Yüreğir İlçe Başkanı Av. Tekgöz, İslam dünyasında akan kana dur denmesi gerektiğine dikkat çekti:

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Büyük Ortadoğu Projesi’ne birlikte “Dur” demeliyiz

Büyük Ortadoğu Projesi’ne birlikte “Dur” demeliyiz

 

ADANA(İLKHABER) - Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkan Yardımcısı Av.  Vedat Tekgöz, Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP)

adım adım uygulandığını söyledi.  Saadet Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Osman Söyler, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kayak ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Av.  Vedat Tekgöz,   son günlerde İslam dünyasında ve de özellikle Türkiye’de yaşanan olaylara dikkat çekti.

Uzun zamandır Müslüman coğrafyasında kan akıtan  sömürü düzeninin   ülkemizde de kendini gösterdiğini ifade eden  Av.  Vedat Tekgöz , “ Bu sömürü düzenine uydurulan kılıf Büyük Ortadoğu Projesidir. Pakistan’dan Fas’a kadar bölgedeki tüm ülkeleri sözde özgürlüğe kavuşturmayı hedefleyen Büyük İsrail Projesidir. Projenin sahipleri asimilasyoncu ve sömürü politikalarıyla İslami kardeşliğimize darbe vurmaya çalışmakta , bizi birbirimize kırdırmaya çalışmaktadır.” dedi.

İSLAM KARDEŞLİĞİNE VURGU YAPTI

Türk ve İslam coğrafyasında bin yıldır kardeşçe yaşandığının altını çizen Av.  Vedat Tekgöz, Kürt ve Türk’ün kardeş olduğunu herkeslerin bilmesi gerektiğini savundu.  Av.  Vedat Tekgöz, “ Sömürü düzeni asla aramızda nifak tohumları ekemeyecektir. Burada yapılması gereken kardeş kanının akıtılması değil ; gayri, milli gayri İslami ve gayri insani olan batı medeniyetine , sömürü düzenine,i Siyonist düzenine karşı tek olmaktır. Saadet Partisi olarak  her zaman  gayri İslami , gayri insani projelerin karşısında olacağız. İnsani değerlerin  temel alındığı  kardeş kanının akıtılmadığı İslami düşüncenin savunucuları ve neferleriyiz.” diye konuştu.

“KARDEŞÇE BU VATANDA YAŞAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Hz. Muhammed (S.A.V) Peygamber efendimizi önder kabul eden  herkese  “ İki Müslüman birbirine kılıcını çekerse  ölen de öldürende cehennemliktir” hadisini hatırlatan Av.  Vedat Tekgöz,  “ Türk ve Kürt, Laz, Zaza, Çerkez hepimiz aynı gemideyiz. Gemi batarsa şayet hepimiz batarız. Biz, bin yıl kardeşçe bu vatan topraklarında yaşadık. Bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Saadet Partisi olarak amacımızı İslam kardeşliği üzerine oturtmalıyız. Artık, Müslüman coğrafyasındaki akan kana dur demeliyiz. Büyük Ortadoğu Projesine birlikte dur demeliyiz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.