TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jurassic Park yapılsın

Çukurova İlçe’de muhtarlar toplanıp, Başkan Soner Çetin’i desteklediklerini açıkladı:

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Jurassic Park yapılsın

Jurassic Park yapılsın

 

ADANA(İLKHABER) – Adana’da tartışmalara neden olan ve bir grup vatandaşın “Ağaç kesileceği” endişesiyle başlattığı “Jurassic Park istemiyoruz” kampanyası Çukurova’daki muhtarların ve vatandaşların tepkisine yol açtı. Jurassic Park’ın yapılacağı Doğal Park-2’de bir araya gelen muhtarların mesajı netti: İnsanların eğlenip dinleneceği, Adana’yı cazibe merkezi yapacak Jurassic Park yapılmalıdır ve biz Soner Çetin’in arkasındayız.

YÜZLERCE KİŞİDEN ORTAK TEPKİ

Özellikle sosyal medya üzerinden çağrı yaparak örgütlenmeye çalışan Jurassic Park karşıtlarına tepki Çukurovalı muhtarlar ve parkın yapılacağı 100. Yıl Mahallesi’nde oturan vatandaşlardan geldi. Doğal Park 2’de Çukurova’daki muhtarlarla ortak basın toplantısı düzenleyen 100. Yıl Muhtarı Mehmet Yakar’a yüzlerce kişi destek verdi. Ellerinde “Jurassic Park’ıma dokunma”, “Jurassic Park canlılık getirecek” ve “Soner Çetin Çevreci Başkan” yazılı dövizlerle toplantıya katılan vatandaşlardan ‘çevreci’ olduğunu söyleyenlere yürüyüş yapılarak tepki gösterildi.

“SONER ÇETİN’E GÜVENİYORUZ”

Çukurova’daki mahalle muhtarları adına hazırlanan basın metnini okuyan 100. Yıl Muhtarı Mehmet Yakar, tartışma üzerine konuyu yetkililere ve bizzat Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e sorduklarını ve “Kesinlikle ağaç kesilmeyecek, betonlaşmaya asla müsaade edilmeyecek” diye söz aldıklarını belirterek şunları söyledi: Aldığımız cevaplar üzerine rahatladık. Mevcut yeşil dokunun daha da güçlendirileceğini söyleyen Soner Başkan’ın sözlerini bir teminat olarak alıyoruz. Kendisine güveniyor ve inanıyoruz.

“JURASSIC PARK BÖLGEYİ CANLANDIRACAK”

“Hiçbir şey yapmazsanız kimse sizi eleştirmez; eğer eleştiriliyorsanız bir şeyler yapıyorsunuz demektir” diyerek sözlerine devam eden muhtar Mehmet Yakar, bilgi edinmeden eleştirmenin doğru olmadığını vurguladıktan sonra “Bu parkın canlanmasını isteyen bizdik. ‘Canlansın’ dedik. Başkanımız Soner Çetin de Jurassic Park projesini hazırladı. Yılda 1 milyon kişinin ziyaret edeceği Jurassic Parkı görmek için çevre il ve ilçelerden de insanlar Çukurova’ya, Adana’ya koşacak. Jurassic Park bölgeyi canlandıracak. Soner Başkan’a bu projesi için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.