TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kimse Türkiye’yi hizaya getirmeye çalışmasın

AK Parti Adana İl Başkanı Yeni, vatan sevgisini yok etmek için insanların arasına şiddet tohumu ekildiğini ileri sürdü:

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2015 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2015 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Kimse Türkiye’yi hizaya getirmeye çalışmasın

Kimse Türkiye’yi hizaya getirmeye çalışmasın

 

 

ADANA(İLKHABER) - AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, bazı karanlık güçlerin Türkiye’yi korkunun egemen olduğu ve herkesin şiddete itaat ettiği bir yapıya dönüştürmek istediğini söyledi. Başkan Fikret Yeni, “Türkiye Cumhuriyeti'nin karşısında terörü kullanarak kardeşliğimizi kemirmek isteyenler en büyük vatan hainidir. Kimse Türkiye’yi hizaya getirmeye çalışmasın” dedi.

  Milletvekillerinin yanı sıra il yönetimiyle birlikte ilçe ve köyleri ziyaret eden Başkan Fikret Yeni, seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ettiklerini belirtti.

  Son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Başkan Fikret Yeni, “Vatan sevgisini yok etmek için, insanımızın arasına şiddet tohumu ekme çabası içinde olanların son operasyonlarla aldığı cevap çok net oldu. Kimse Türkiye'yi hizaya getirmeye çalışmasın. Milletimizin sabrını sınamasın. Türkiye, korkunun egemen olduğu ve herkesin şiddete itaat ettiği bir yapıya dönüştürülecek bir ülke değildir. Bu yüzden vatan bütünlüğünü, hele Türkiye Cumhuriyeti'nin karşısında terörü kullanarak kardeşliğimizi kemirmek isteyenler en büyük vatan hainidir” dedi.    

  Başkan Fikret Yeni, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 “Türkiye bu ülkenin hainlerini tarihe gömmeye başlayalı 13 yıl oldu. Bu hainlere karşı vatanımızı savunma ve koruma konusunda hükümetimiz var gücü ile çalışmaktadır. Milletimizin bu konuda en küçük bir endişesi olmasın. Ellerinde silah bulunan ve ulusal güvenliğimizi tehdit edenlere müsamaha göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
  Kimse bu milleti, toplum ve kamu güvenliği ile ilgili yaşama endişesi içine itemez. Hükümetimiz, itmek isteyenlere cevabını milletinden aldığı güçle veriyor ve vermeye de devam edecektir. Devletimize karşı korku üretilerek halkın kendi devletine güveninin azalmasına yol açmasına izin vermemiz düşünülemez. Milletimizin içi ferah olsun. Provokasyon amacıyla vatandaşımızı öldüren, sağa sola bomba atan örgütlerle mücadelemiz önceliğimiz olmaya devam edecektir.”

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.