TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Yumurtalık’ı keşfetti

Akdeniz'in keşfedilmeyi bekleyen turizm hazinesi ve Adana’nın ilk “Mavi Bayraklı” Plajı Yumurtalık’ı tanıtmak amacıyla Adana Optimum’da açılan stant yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2015 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2015 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Adana Yumurtalık’ı keşfetti

Adana Yumurtalık’ı keşfetti

 

ADANA(İLKHABER) - Akdeniz'in keşfedilmeyi bekleyen turizm hazinesi ve Adana’nın ilk “Mavi Bayraklı” Plajı Yumurtalık’ı tanıtmak amacıyla  Adana Optimum’da açılan stant yoğun ilgi gördü.  

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, Adana'nın en güzel sahillerinden birisine sahip olan Yumurtalık, "Akdeniz'in Keşfedilmeyi Bekleyen İncisi" sloganıyla tanıtılmaya devam ediyor.

AVM'nin zemin katına kurulan tanıtım standının açılışına Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filiç, Yumder Başkanı Özcan Bilgi, Karataş Yumurtalık İlçeleri Alt Yapı Hizmet Birliği Başkanı Selçuk Mamak, Yumurtalık Esnaf Odası Başkanı Mustafa Denizhan Türker, A.Ş Halkla İlişkiler Müdürü Şeref Hacıoğlu, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi Yönetimi katıldı.

"Yumurtalık yeterli ilgi görmüyor"

Adana'nın İlk "Mavi Bayraklı" plajının yeterli ilgiliyi görmediğini söyleyen Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut, "Yumurtalık Adana'nın turizm anlamında en önemli ilçesi ancak uzun yıllardır bu değeri göremedi. Biz Yumurtalık'ın hak ettiği değeri alması için birçok çalışma başlattık.  Bugün de bunun için buradayız.  Geniş halk kitlelerine ulaşıp Yumurtalık'ı önce yöremizin insanlarına, daha sonra tüm Türkiye'ye ve hatta dünyaya tanıtmak istiyoruz. Mavi bayraklı plajımıza sahip çıkalım" dedi.

 

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik ise, "Mavi Bayrak Ödülünü almak kolay değil, 

15 gün ara ile sezon süresince yapılan deniz suyu analizleri, plajı kullananların güvenliğini sağlayan cankurtaran bulundurulması, su sporları ile yüzme alanının ayrılması, acil durum planı, çevre yönetimi ve engelliler için olanakları içeren kriterleri ile Yumurtalık Merkez Halk Plajı mavi bayrağa kavuştu. Bu büyük bir başarı ve Yumurtalık bunu hak ediyor. Umarım yaptığımız çalışmalar ile Yumurtalık'ı hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştu. Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde kurulan stant bir hafta boyunca açık kalacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.