TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MAVİ BAYRAKLI YUMURTALIK 200 BİN KİŞİYE TANITILDI

Barındırdığı tarihi unsurların yanı sıra Adana'nın ilk 'Mavi Bayrak' ödüllü sahilinin bulunduğu Yumurtalık ilçesinin daha tanınması için başlatılan Yumurtalık Turizm Geliştirme Projesi kapsamında Optimum Eğlence ve AVM ile M1 Merkez Adana AVM'ye kurulan stantlarda 200 bin kişiye bilgi aktarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2015 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2015 18:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
MAVİ BAYRAKLI YUMURTALIK 200 BİN KİŞİYE TANITILDI

ADANA (İHA) - İlçede bulunan Ayas ile Atlas kaleleri, Süleyman Kulesi, Marko Polo İskelesi ve Eros Mozaiği gibi tarihi unsurlarının yanı sıra kuş cenneti lagünleriyle ve mavi bayraklı plajıyla dikkat çeken Yumurtalık ilçesinin tanıtımı için İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. (İSKEN) ile Yumurtalık Sosyal Kalkınma Kültür Turizm Doğa Varlıklarını Koruma Derneği (YUM-DER) sosyal sorumluluk projesi başlattı.
"Yumurtalık Turizm Geliştirme Projesi” kapsamında Optimum Eğlence ve AVM ile M1 Merkez Adana AVM’ye ilçenin turizm ve konaklama potansiyeli hakkında detaylı bilgiler içeren broşürlerin dağıtıldığı stantlar kuruldu. AVM’lerdeki stantlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken stant görevlileri 4 günde 200 bin kişiye broşürler dağıtarak ilçe hakkında bilgiler aktardı.
İlçeye sağladıkları katkılar nedeniyle Optimum Eğlence ve Alışveriş Merkezi yönetimine, M1 Adana Merkez AVM Müdürü Yalçın Öz’e ve İSKEN Halkla İlişkiler Sorumlusu Şeref Hacıoğulları’na, YUM-DER Başkanı Özgen Bilgi ve Yumurtalık Belediye Başkan Yardımcısı Aykut Onar tarafından plaket verildi.
Hacıoğulları, doğal güzellikleri ve tarihsel değerleri ile ciddi bir turizm potansiyeline sahip Yumurtalık’ın yakın gelecekte bölgesinde önemli bir turizm merkezi haline geleceğini belirterek, turizm konusunda atılacak adımların Yumurtalık’ın ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişimine doğrudan etkisi olacağını vurguladı. Hacıoğulları, “Biz de İSKEN olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da YUM-DER ve Yumurtalık Belediyesi gibi paydaşlarımızın bu alandaki çalışmalarını desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.