TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülnar: Terörün her türlüsünü lanetliyoruz

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, her nereden, kimden ve nasıl olursa olsun terörün her türlüsünü lanetlediklerini söyledi. Gülnar, “Aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2015 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2015 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gülnar: Terörün her  türlüsünü lanetliyoruz

ADANA(İLKHABER) - Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, her nereden, kimden ve nasıl olursa olsun terörün her türlüsünü lanetlediklerini söyledi.  Gülnar, “Aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

‘TERÖRÜN KÖKÜ KAZINMALI’

Yaşanan terör olaylarının son bulması için başta hükümet olmak üzere tüm kurumların üzerlerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Edip Gülnar, “40 yıldır terör bu ülkenin başına bela oldu. Seçimde iktidara gelenler, terör olaylarının son bulacağını artık anaların ağlayamayacağını söyledi durdu. Ancak geldiğimiz noktada değişen bir şeyin olmadığını üzülerek, yüreğimiz kan ağlayarak görüyoruz” diye konuştu.

‘HÜKÜMET BİRAN ÖNCE KURULMALI’

7 Haziran seçimlerin üzerinden yaklaşık 2 ay geçmesine karşın halen hükümet kurulamamasını da eleştiren Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, “Sandıktan çıkan sonuç  tüm siyasi partiler tarafından iyi algılanmalıdır. Millet siyasilere tek başına değil, koalisyon hükümeti kurulmasını öngörmüştür. Bunun için siyasi partilerin liderleri bunu yerine getirmelidir. Biran önce hükümet kurulmalı ve yaşanan terör olaylarının son bulması için çalışmalara başlamalıdır” dedi.

‘KAZANIMLARIMIZ ERİDİ’

Seçim öncesi mevcut iktidar ile 300 bin kamu çalışanını kapsayan toplu iş sözleşme görüşmelerini imza altına alındığını hatırlatan Gülnar, “Bu sözleşme ile kamuda çalışan işçimizi biraz olsun rahatladı. Ancak ekonomideki belirsizlik, avro ve doların hızla artışı işçimizi tekrar sefalete sürüklemeye başlamıştır. Yaptığımız sözleşmeden edindiğimiz kazanımın yarısı yok olmuştur” diye konuştu.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.