TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Birlik Vakfı Adana’yı tanıtma çabasında

Birlik Vakfı Adana Şubesi Başkanı Mustafa Çalışkan, Başkan yardımcısı Murtaza Kılçık, Eğitim Komisyonu Başkanı Metin Atala ile birlikte Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altunsu’yu makamında ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Birlik Vakfı Adana’yı tanıtma çabasında

Birlik Vakfı Adana’yı tanıtma çabasında

ADANA (İHA) - Birlik Vakfı Adana Şubesi Başkanı Mustafa Çalışkan, Başkan yardımcısı Murtaza Kılçık, Eğitim Komisyonu Başkanı Metin Atala ile birlikte Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altunsu’yu makamında ziyaret ettiler.
Ziyarette, Başkan Mustafa Çalışkan, birliğin amaçları konusunda genel sekreter Alunsu'ya bilgi verdi. Çalışkan, 29 Mayıs 1985 tarihinde kurulan ve şuanda Türkiye’de 23 şubesi ve 1 temsilciliği bulunan Birlik Vakfı'nın hiçbir beklenti içinde olmadan ülkeye hizmet etme gayretinde olduğunu vurguladı. Çalışkan, vakfın bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve bundan sonraki hedefleri konusunda da Altunsu'ya bilgi vererek, beraberindeki heyetle görüş alışverişinde bulundu.
Çukurova Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle bir projeler üzerinde de çalıştıklarını söyleyen Birlik Vakfı Başkanı Mustafa Çalışkan, "Adananın tanıtımıyla ilgili İnternet sitesi hazırlamaya yönelik bir projemiz var. Adana'yı anlatan ve her konuda doğru bilgilendiren bir İnternet sitesi kurmayı planlıyoruz" dedi.
Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lütfi Altunsu ise, toplumun dinamikleri olan sivil toplum örgütlerinin her zaman yanında olduklarını ve desteklediklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.