TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OSB’de çalışmalar hız kesmiyor

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, çalışmaların sürdüğü Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
OSB’de çalışmalar hız kesmiyor

OSB’de çalışmalar hız kesmiyor

 

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, çalışmaların sürdüğü Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

İlk olarak Organize Sanayi Bölgesi yönetimiyle yönetim binasında bir araya gelen Vali İzzettin Küçük; alt yapı çalışmaları ve süren inşaatların durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi yöneticileriyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Vali İzzettin Küçük, geçtiğimiz günlerde temeli atılan ayakkabıcılar sitesi inşaatını gezdi.

 

Süren inşaatların tamamlanmasıyla Şanlıurfa’da oldukça yüksek bir istihdam alanı elde edileceğini kaydeden Vali İzzettin Küçük; istihdam sorununun çözümü için Organize Sanayi Bölgelerine özel önem verdiklerini belirtti.

 

İnşaatların ardından Merkezi Su Arıtma Tesisine geçen Vali İzzettin Küçük, dere geçişi için yapılacak olan ihale ile çevreye ve civardaki köylere zarar vermeden çalışmaların yapılmasını istedi. Vali İzzettin Küçük, son olarak tekstil adasındaki çalışmaları inceledi. Süren çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali İzzettin Küçük; tekstil adasındaki çalışmaların hızlı ilerlemesinin sevindirici olduğunu kaydetti.

 

İncelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mithat Arhan ve Mustafa Badıllı eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.