TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ASKERİMİZE, PARTİMİZE SIKILAN HER KURŞUN MİLLETİMİZEDİR

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, partisinin İstanbul il başkanlığına yapılan saldırıyla ilgili olarak, "Bu saldırıların tek hedefi, demokrasi ve demokrasinin kalesi olan AK Parti olduğunu milletimiz çok iyi bilmektedir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2015 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2015 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ASKERİMİZE, PARTİMİZE SIKILAN HER KURŞUN MİLLETİMİZEDİR

ADANA (İHA) - AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırıyı kınayan Yeni, "Saldırganların amacı, AK Parti'nin elinde tuttuğu geleceği engellemek, zamanı durdurmak ve eskiyi sürdürmektir. Çünkü gelecekte onlara yer yok" ifadesini kullandı.
AK Parti'ye saldıranların, silahla sağladıkları vesayeti sürdürme çabası içerisinde olduğunu belirten Yeni, şöyle devam etti:
"Bunlar geleceği engellemek için çırpınıyor ve her çareye başvuruyor. Sahip olduklarını, ayrıcalıklarını ve milletin üstündeki vesayetlerini kaybedince, millet efendi olunca, partimize saldırıyorlar. Statüko, elindeki silahla saltanat sürmek için çırpınıyor. Askerimize, polisimize ve partimize sıkılan her kurşun milletimize sıkılmıştır.
Ama bunların unuttukları bir şey var. Bunları, milletimiz Türkiye'nin ileriye giden güçlü çarkları arasında öğütüp yok edecek. Bu saldırılarının tek hedefinin, demokrasi ve demokrasinin kalesi olan AK Parti olduğunu milletimiz çok iyi bilmektedir. Partimizin, milletimizin sıkı sıkı elinde tuttuğu istikrar, kardeşlik ve yeni Türkiye hedefi, sahip olduğumuz en değerli hazinemizdir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.