TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın Koza’dan onur ödülü

22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nin Onur Ödülleri bu yıl sinemamızın dev yapımcısı Türker İnanoğlu ve usta oyuncular Ayşen Gruda ile Aytaç Arman’a takdim edilecek.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2015 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2015 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Altın Koza’dan  onur ödülü


ADANA (İHA) - 14-20 Eylül 2015 tarihlerinde yapılacak 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali’nde Onur Ödülleri’ni alacak isimlerin Türk sinemasına ömrünü vermiş, usta sanatçılar olduğunu belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Bu yıl festivalimizin onur ödüllerini sinema tarihimizin en önemli yapımcılarından Türker İnanoğlu’na ve efsane oyuncularımız Ayşen Gruda ile Aytaç Arman’a takdim ediyor olmaktan Adanalılar olarak büyük mutluluk duyuyoruz. Sinema hafızamıza güçlü eserleriyle kazınan değerli sanatçılarımızı festivalimiz sırasında Adana’da ağırlamaktan memnuniyet duyacağız” dedi.
Hüseyin Sözlü, Onur Ödülleri Bölümü kapsamında Türker İnanoğlu, Ayşen Gruda ve Aytaç Arman’ın filmlerinden oluşan seçkilerin izleyiciyle buluşacağını ve sinema yazarı Burçak Evren’in yine bu üç isimle ilgili kitapları kaleme alacağını ifade etti.
Adana Büyükşehir Belediyesi 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali Onur Ödülleri, 14 Eylül Pazartesi günü yapılacak açılış ve Onur Ödülleri Töreni’nde sahiplerine verilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.