TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Melda Şeker’e ne oldu?

Mardin Askerlik şubesinden emekli memurlarından Hıdır ve Fethiye Şeker’in kızı Melda Şeker, iki gün önce gündüz saat 14 sıralarında birden bire ortadan kayboldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2015 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2015 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Melda Şeker’e ne oldu?

Melda Şeker’e ne oldu?

 

MUTİA AVUKA

MARDİN - Mardin Askerlik şubesinden emekli  memurlarından  Hıdır ve Fethiye Şeker’in  kızı  Melda Şeker, iki gün önce gündüz saat 14 sıralarında birden bire ortadan kayboldu. Kadın toplantısına katılan Şeker’den bir daha haber alınamaması ailede şok etkisi yarattı.

Anne Fethiye Şeker, Yenişehir Polis Karakolu’na giderek kızının bulunmasını istedi. Şeker polise verdiği ifade de şöyle dedi:

“Kızım çok akıllı ve mazbut bir kızdı. Eniştesi  tatile gideceği için ablasına ait altın ve paraları bizim evimizde bırakmıştı. Ben de tanıdıklarımıza gideceğim diye çantada bulunan altın  ve paraları ne olur, ne olmaz hırsızlık çoğalmış diye çantada kendisinde  kalmasını istedim. Altın ve paralar oldukça yüklü idi. Adıyaman’dan gelen bir gurup bayan bir tanıdıkların evinde bir araya gelerek sohbetler yapıldı ve daha sonra bayanlar dağıldı. Herkes görmüş ve hatta bizim  bir damadımız bile Melda’yı görmüş el sallamış.  Mardin küçük bir yer herkes birbirini tanır. Kızım akşam olunca eve dönmedi, bekledik gelmeyince hemen emniyete haber verdik, iki gündür ortalarda yok. Kızım  kim ne yapmış bir türlü kestiremiyoruz. Kaçırıldı mı, öldürüldü mü, kaçtı mı  bilemiyoruz. Tek tesellimiz Mardin Emniyeti’nin konu üzerinde büyük hassasiyetle durmasıdır.

 EVİMİZ ÖLÜMSÜZ TAZİYE EVİNE DÖNDÜ

Melda Şeker’in birden bire ortada kayıplara karışması Şeker ailesinin evi de ölümsüz taziye evi gibi dolup taşıyor. Anne Fethiye Şeker, ”Allah için kızımı gören, bilen bize haber versin yanındaki para altın hiç önemli değil. Kim alırsa alsın yeter ki kızımı geri versin, bize haber versinler nerede olursa olsun yeter ki kızım ortaya çıksın.”

    

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.