TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar’dan Kaymakam Bozacıoğlu’na ‘hoş geldin’ ziyareti

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Kaymakamlığı’na atanan Şenol Bozacıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ‘hoş geldin’ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2015 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2015 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar’dan Kaymakam Bozacıoğlu’na ‘hoş geldin’ ziyareti

Karalar’dan Kaymakam Bozacıoğlu’na ‘hoş geldin’ ziyareti

ADANA (İLKHABER)-Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Kaymakamlığı’na atanan Şenol Bozacıoğlu’nu makamında ziyaret ederek ‘hoş geldin’ dedi.

Başkan Karalar, Seyhan’ın gerek coğrafi, gerekse nüfus açısından Türkiye’nin en büyük ilçelerinden olduğunu belirterek, “Belediye olarak sürekli ve doğrudan temas halinde bulunduğumuz Seyhan Kaymakamlığı görevine atanmış olmanızdan dolayı son derece mutluyuz. Yeni görevinizin hem sizlere, hem de Seyhanımıza hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

İzmir’in Buca ilçesinden Seyhan İlçesi Kaymakamlığı’na atanan Şenol Bozacıoğlu’da Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Belediye ve Kaymakamlık olarak sürekli uyum ve işbirliği içerisinde vatandaşlarımıza birlikte hizmet üretelim. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmaları birlikte hayata geçirelim” diyen Kaymakam Bozacıoğlu, “Vatandaşımızın gerek kaymakamlık, gerekse belediyeden beklentisini tam ve zamanında yerine getirmek temel ilkemiz olmalıdır” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.