TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alçakça saldırıyı kınıyoruz

AK Parti Adana Milletvekili Sarı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye’yi eleştirenlere sert tepki gösterdi:

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2015 15:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2015 15:40
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Alçakça saldırıyı kınıyoruz

Alçakça saldırıyı kınıyoruz


ADANA (İHA) - AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can, Sümeyye Erdoğan'a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin saldırıları şiddetle kınadı.
Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ile İl Başkanı Fikret Yeni, il ve ilçe kadın kolları başkanlarıyla birlikte yaptıkları toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik çirkin iftirada bulunan CHP Milletvekili Mahmut Tanal ve sanatçı Orhan Aydın'a tepki göstererek, bu yönde haber yapan ve paylaşımda bulunanları şiddetle kınadı.
Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, "Örnek bir ahlaka sahip olan Sümeyye Erdoğan'a sosyal medya üzerinden yapılan terbiyesizliğe siyasi görüşü farketmeksizin herkes karşı çıkmalı. Yapanlara da haddini bildirmelidir" dedi. Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, "Sümeyye Erdoğan kardeşimize yapılan bu alçak saldırıyı kınıyorum. Herkesi kadın haklarına saygılı olmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de “Bu akıl ve izan yoksunu kişilerin ve bu tür haberlerin nezdimizdeki karşılığı, ahlaksızlık, acizlik, zayıflık, iffetsizlik ve nefret suçudur" dedi. Başkan Fikret Yeni, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında ise “Cumhurbaşkanımızın kızı Sümeyye Erdoğan'a sosyal medya üzerinden yapılan çirkin ve ahlaksız saldırıları şiddetle kınıyorum” dedi.
AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Sevil Can da, Sümeyye Erdoğan'a yapılan çirkin ve ahlaksız saldırıları şiddetle kınadığını belirterek “Herkesi kadın haklarına saygılı olmaya, ahlak ve erdem kavramlarına sahip çıkmaya davet ediyorum" diyerek tepki gösterdi.
Kadın Kolları Başkanı Sevil Can da sosyal medya hesabından "Sümeyye Erdoğan'a çirkin iftirada bulunan insanlık onur ve şerefini taşımayanları şiddetle kınıyorum. Sözde kadın dernekleri neredesiniz?" diyerek tepkisini gösterdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.