TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ: Çalışmalar devam edecek

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde denetlemeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2015 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2015 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Uludağ: Çalışmalar devam edecek

Uludağ: Çalışmalar devam edecek

 

 

ADANA(İLKHABER) - Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ilçesinde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde denetlemeye devam ediyor. Son olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yapılan ara sokak asfalt çalışmalarına katılan Başkan Uludağ, yaz bitimine kadar mahallelerde yapılan asfaltlama çalışmalarının büyük bölümünün tamamlanacağını söyledi.

Başkan Bilal Uludağ, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde devam eden yol çalışmamızı yerinde inceledi ve yetkilerden bilgi aldı. Bilal Uludağ, bu mahalledeki asfalt çalışmalarının artık sonlarına gelindiğine dikkat çekerek,”Şu anda ilçemizin birçok yerinde sıcak ve satıh asfalt çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaz ayları sonuna kadar da ara vermeden sıkı bir şekilde çalışmalar sürecek. İnşallah yaz sonuna kadar da büyük bir bölümü tamamlanmış olacak.”dedi.

ÇOÇUKLARIN İLGİSİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Asfalt çalışmaları sırasında mahalle sakinlerinin çocukları Başkan Bilal Uludağ’a sevgi gösterisinde bulundular. Çocukların ilgisine duyarsız kalmayan Başkan Uludağ, onlara birer oyuncak hediye etti.  Bilal Uludağ,”Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için çabalıyoruz. Onlar için de ilçemizin bir çok yerinde parklar ve oyun alanları yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.”diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.