TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

OSB’deki tesisler Vali Küçük ile yükseliyor

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Organize Sanayi Bölgesinde inşaat çalışmaları süren fabrikaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2015 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2015 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
OSB’deki tesisler Vali Küçük ile yükseliyor

OSB’deki tesisler Vali Küçük ile yükseliyor

 

 

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Organize Sanayi Bölgesinde inşaat çalışmaları süren fabrikaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

 

Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda süren fabrika inşaatları hakkında firma sahipleri ve inşaat yetkililerinden bilgi alan Vali Küçük; daha sonra Türkiye’nin en büyük lisanslı pamuk deposu inşaatında incelemelerde bulundu.

 

Şanlıurfa Ticaret Borsası tarafından 10 milyon avroluk bir yatırım olarak hayata geçirilecek olan lisanslı depo ile sadece Şanlıurfa’nın değil bölgenin önemli bir ihtiyacının karşılanacağı belirtildi. Türkiye’nin toplam pamuk üretiminin %40’ını karşılayan Şanlıurfa’da ihtiyaç duyulan lisanslı deponun tamamlanmasıyla Şanlıurfa’nın pamuk üssü haline geleceğini kaydeden yetkililer, Organize Sanayi Bölgesinde yükselen tekstil fabrikalarıyla da Şanlıurfa sanayisinin önemli bir atağa kalkacağını kaydetti.

 

Hızlı bir şekilde ilerleyen inşaatlardaki incelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük’e Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Oktay Yaşar ve inşaat yetkilileri eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.