TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şanlıurfa’ya çok amaçlı salon

Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesine bağlı Horzum mahallesinde 300 m2 alan üzerine yaptırılacak olan çok amaçlı salonun temeli atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Şanlıurfa’ya çok amaçlı salon

Şanlıurfa’ya çok amaçlı salon

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesine bağlı Horzum mahallesinde 300 m2 alan üzerine yaptırılacak olan çok amaçlı salonun temeli atıldı.

Karaköprü Belediyesi tarafından her kırsal mahalleye taahhüt edilen çok amaçlı salon olarak kullanılan taziye ve muhtar evlerinin temelleri atılmaya devam ediyor.

 Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri bu kez de İlçeye bağlı Horzum Mahallesinde  çok amaçlı salon projesinin tamamlaması için gerekli teknik çalışmayı tamamladıktan sonra temel atma işlemini gerçekleştirdi.

 Düzenlenen temel atma programına, Karaköprü Belediye Başkan Vekili Hüseyin Paf,  Karaköprü Belediyesi Başkan Yardımcıları, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Karaköprü Belediye Başkan Vekili Paf; "Karaköprü’nün ilçe olması ile birlikte 86 kırsal mahalle bize bağlandı. Halkımıza vermiş olduğumuz sözler vardı. Verdiğimiz bu sözlerden birini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim bizleri mahcup etmesin.” dedi.

Horzum mahalle muhtarı Mustafa Kılıç ise, taziye evinin yapımında emeği geçen başta Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi olmak üzere herkese teşekkür etti.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy’da; “Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasından sonra kırsal mahallelerimizin ilçemize bağlanması üzerine Belediye Başkanımızın seçim vaatleri arasında yer alan çok amaçlı salonlardan birinin daha temelini atmış bulunuyoruz. İnşallah AK Belediyecilikle birlikte 86 kırsal mahallemiz ve mezralarında Büyükşehir’in nimetleri olan hizmetlerden ilçe mahallelerimizin hepsi faydalanacak. Ben buradan Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.” diye konuştu.  

Horzum Mahalle sakinleri ise, Mahallelerinde yapılan hizmetlerden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye teşekkürlerini ilettiler.

Bu arada Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından 300 m2 alan üzerine yaptırılacak olan çok amaçlı salon olarak kullanılan Taziye ve Muhtar evinin 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanıyor. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.