TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayrağımız özgürce dalgalanacaktır

Adana Valisi Büyük, Gazi Jandarma Uzman Çavuş Muzaffer Kar’ı evinde ziyaret etti ve alçakça yapılan terör saldırılarını şiddetle kınadı:

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2015 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2015 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bayrağımız özgürce dalgalanacaktır

Bayrağımız özgürce dalgalanacaktır

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Valisi Mustafa Büyük, terör örgütünün alçakça yaptığı saldırılara karşın ay-yıldızlı Türk bayrağının yurdun dört bir köşesinde özgürce dalgalanmaya devam edeceğini söyledi.

Vali Büyük, Bingöl’de bölücü terör örgütünün yola döşediği mayını patlatması sonucu yaralanan ve Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ndeki tedavisinin ardından memleketi Adana’ya getirilen Gazi Jandarma Uzman Çavuş Muzaffer Kar’ı, Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.

“KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZLAR”

İl Jandarma Alay Komutanı Ünsal Bulut ile birlikte Gazi Jandarma Uzman Çavuş Muzaffer Kar’ı ziyaret eden Vali Büyük, burada yaptığı konuşmada şehitlerimizin kanlarıyla sulamış aziz vatanda yaşayan vatandaşların birlik ve beraberliğinin önemine bir kez daha dikkat çekti.  

Vali Mustafa Büyük, daha sonra şu ifadelere yer verdi:

“Şehitlerimiz ve Gazilerimizin uğrunda canları ve kanları pahasına mücadele ettiği vatanımızın ay yıldızlı bayrağı,  ülkemizin  dört bir yanında özgürce dalgalanmaya devam edecektir. Milletimizin bağrından çıkan Aziz Şehitlerimiz ve kahraman Gazilerimizde çelikleşerek simgeleşen vatan sevgisi ateşi, hiç sönmemek üzere yanmaya devam edecek. Ziyaret ettiğimiz Gazimiz Muzaffer Kar’ın huzurunda bir kez daha haykırıyoruz ki; alçakça saldırılarla aziz vatanımızın milli birliğine ve bütünlüğüne kast eden, huzurumuzu ve kardeşliğimizi bozmak isteyen mihraklar hain emellerine asla ulaşamayacak, kendilerini bekleyen hüsrandan kaçamayacaklardır. Bu vesile ile kahraman Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralanan güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyorum.”

“GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİ

YILDIRAMAYACAKLAR”

Gazi Jandarma Uzman Çavuş Muzaffer Kar ise konuşmasında, ziyaretlerinden dolayı Vali Mustafa Büyük ve İl Jandarma Alay Komutanı Ünsal Bulut’a teşekkür etti. Gazi Muzaffer Kar, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, silah arkadaşlarının ve güvenlik güçlerinin, hain saldırılar karşısında asla yılmayacağını ve bölücü örgütlerle mücadele konusundaki kararlılıktan asla vazgeçilmeyeceğini ifade etti.

Vali Mustafa Büyük, ziyaret ettiği Gazi Jandarma Uzman Çavuş Muzaffer Kar ile bir süre sohbet etti ve gazinin sekiz yaşındaki oğlu Hüseyin Kar’ı sevip çeşitli hediyeler verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.