TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇKA, “Çukurova’nın Renkleri” fotoğraf yarışması düzenliyor

Çukurova Kalkınma Ajansı, “Çukurova’nın Renkleri” adıyla ulusal çapta bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık yarışma için son başvuru 30 Kasım 2015.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2015 15:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2015 15:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇKA, “Çukurova’nın Renkleri” fotoğraf yarışması düzenliyor

ÇKA, “Çukurova’nın Renkleri” fotoğraf yarışması düzenliyor

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Çukurova Kalkınma Ajansı, “Çukurova’nın Renkleri” adıyla ulusal çapta bir fotoğraf yarışması düzenliyor. Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık yarışma için son başvuru 30 Kasım 2015.

Çukurova Kalkınma Ajansı, Çukurova (Adana ve Mersin)’nın; coğrafi, kültürel değerleri, tarihi ve turistik zenginlikleri ve tabiat varlıklarının ülkemiz genelinde tanıtılması; bölgenin turizm potansiyeli hakkında farkındalık oluşturulması amaçlandığı fotoğraf yarışması düzenliyor.

Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu yarışmanın temel hedeflerini; “Çukurova’nın güzelliklerini ve burada gerçekleştirilen çeşitli aktiviteleri anlatan fotoğrafların katılacağı yarışma ile ilgili temel hedefimiz Adana ve Mersin’in içinde bulunduğu Çukurova’nın, turizmin her çeşidine hitap eden,  zengin bir tarihi geçmişe sahip; özgün kültürel değerleri bulunduran; eşsiz ve güzel bir doğası bulunan; her yönüyle güzel, ilgi çekici, canlı bir bölge imajını güçlendirmek ve kayıt altına almaktır. “şeklinde açıkladı.

Katılımın ücretsiz olacağı “Çukurova’nın Renkleri” adıyla düzenlenen fotoğraf yarışması ulusal çapta amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olacaktır. Ayrıca dereceye giren fotoğraflar Adana ve Mersin’de sergilenerek, fotoğraf severlerin beğenisine sunulacaktır.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından onaylanan yarışmaya katılmak için http://www.tfsfonayliyarismalar.org/yarisma_detay.asp?s=170 yarışma adresine fotoğrafların girilmesi yeterli. Yarışma ile ilgili tüm detaylı bilgilere www.cka.org.tr ve http://tfsf.org.tr/yarisma_detay.asp?ID=495 adresinden ulaşılabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.