TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüreğir’e hoş geldin bebek kampanyası devam ediyor

Yüreğir Belediyesi'nin 2011 yılında başlattığı ‘ Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek’ kampanyası devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yüreğir’e hoş geldin bebek kampanyası devam ediyor

Yüreğir’e hoş geldin bebek kampanyası devam ediyor



ADANA (İHA) - Yüreğir Belediyesi'nin 2011 yılında başlattığı ‘ Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek’ kampanyası devam ediyor.
Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 2011 yılından bu yana yaklaşık 13 bin bebeğin ailesinin ziyaret edildiğini ve çeşitli hediyeler verildiğini belirtti. Çocuklarımızın dünyaya geldikten sonra hayata hazırlamayı ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için mücadele ettiklerini belirten Çelikcan, “Geleceğimizin teminatları olan çocuklarımız hepimiz için yeni bir umut, hayat kaynaklarımızdır. Onların sağlıklı bir şekilde yetişmesi için çalışıyoruz”' şeklinde konuştu.
Göreve geldikten sonra Yüreğir'i sosyal belediyecilik ile tanıştırdığını belirten Başkan Çelikcan, “Belediyecilik hizmetleri doğumdan ölüme, tüm hayatı kapsayan uzun ve zorlu bir süreçtir. Bu anlayışla ilçemizde yeni dünya'ya gelen bebeklerimizi ve ailesini ziyaret edip bu konuda eğitim almış personellerimizle aileleri bilgilendiriyoruz. Kendilerine sürpriz hediyeler veriyoruz. Özellikle bebek bakımı ve anne sütünün önemini anlatan kitap ve broşürlerle aileleri bilgilendiriyoruz. Böylece geleceğimizin teminatı olan bebeklerin daha bakımlı ve sağlıklı yetişmelerine vesile olmaya çalışıyoruz” dedi.

13 BİN YENİ DOĞAN BEBEK ZİYARET EDİLDİ
Bu güne kadar ‘Yüreğir’e Hoş Geldin Bebek’ kampanyası ile birlikte 13 bin ailenin ziyaret edildiğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Bebeklerimizi ve ailelerini ziyaret ederken aynı zamanda sokağın, mahallenin sorun ve isteklerini de tespit etmiş oluyoruz. Böylece vatandaşlarımıza daha iyi ve çabuk hizmet götürüyoruz” diyerek ekiplerin gittikleri her bölgede gördüğü eksiklikleri ilgili birimlere bildirdiklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.