TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dürüst olun

Seyhan Belediye Başkanı Karalar, zabıta haftasında zabıtalarla bir araya geldi ve kendilerine hatırlatmada bulundu:

Haber Giriş Tarihi: 04.09.2015 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 04.09.2015 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dürüst olun

Dürüst olun


ADANA (İHA) - Zabıta Haftası ve Belediye Zabıta Teşkilatı’nın 189. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, zabıta personeli ile bir araya gelerek Zabıta Haftası’nı kutladı.
Zabıtanın zor şartlar altında çalıştığının altını çizen Başkan Karalar, her yıl zabıta haftasını bir yemekle kutladıklarını ancak ülkenin içerisinde bulunduğu terör olaylarından dolayı kutlama programı yapmadıklarını söyledi. Başkan Karalar, “Öncelikle tüm zabıta arkadaşların zabıta haftasını tebrik ediyorum. Biliyorsunuz her yıl bu haftayı bir yemekle kutluyorduk ancak ülkenin içerisinde bulunduğu durum ve her gün şehit cenazeleri gelmesinden dolayı bu yemeği iptal ettik. Barış süreci barış süreci dediler bu noktaya geldik. İnşallah bizim ülkemiz barış içerisinde huzur içerisinde olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.
Belediyelerde zabıtanın kurumun görünen yüzü olduğunu belirten Başkan Zeydan Karalar, zabıtanın yaklaşık 2 asırlık geçmişinde sürekli olarak halkla iç içe olduğunu söyledi. Karalar, ”Belediyenin her bölümü çok özel. Sizlerde çok önemli işler yapıyorsunuz. Vatandaşın direk yanına gidiyorsunuz. Sizler burada görevinizi tam anlamıyla yapacaksınız. Biz çalışan, dürüst olan, uyumlu olan çalışma metodundan yananız. Astıyla-üstüyle arkadaşınızla iyi geçineceğiz. Ben siyasi parti ayrımı da yapmam. Tek yaptığımı ayrım çalışan çalışmayan ayrımıdır. Vatandaşa kötü davranmayacaksınız, güler yüzlü olacaksınız. Ben bir kez daha zabıta haftanızı kutluyorum yaptığınız ve yapacağınız işler için şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Ercan Kandemir ise, “Görevimizi yerine getirirken en büyük destekçimiz Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’a bizlerin haftasını kutladığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.