TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miting gibi açılış

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, milletvekili adayları Sinan Gül’ün seçim bürosunun açılışını yaptı

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Miting gibi açılış

Miting gibi açılış

 
 

ADANA(İLKHABER)- Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili adayı Sinan Gül’ün Yüregir seçim ofisi açılışında büyük bir coşku ve izdiham yaşandı.

KURDELAYI BAŞKAN SÖZLÜ KESTİ

Seçim ofisi açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, dualar eşliğinde açılış kurdelasını keserken, partilerinin bu seçimde Adana’da büyük bir başarı elde edeceğine inandığını belirtti. Açılış töreninde Sinan Gül tarafından dağıtılan Türk Bayrakları dalgalanırken büyük bir coşku ve sevgi gösterisi yapıldı.

MHP ADAYLARI KOLKOLA

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Sinan Gül’ün açılış töreninde MHP Adayları Cahit Öztok, Adem Gündoğan, İsa Ayanoğlu, Ayla Emrahoğlu ve İbrahim Sezer, Sinan Gül’ü yalnız bırakmayarak kolkola birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Törene ayrıca MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener, Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca, Yüregir Ocak Başkanı Çağatay Ocak, Sarıçam Ocak Başkanı Kerem Kurt ve bir çok parti kurmayının yanısıra oldukça kalabalık bir partili grubu da katılarak destek verdi.

ESNAF VE VATANDAŞA TÜRK BAYRAĞI

Açılış töreninin ardından Başkan Sözlü ve diğer Milletvekili adayları ile teşkilat başkanlarıyla birlikte vatandaşlara ve esnafa Türk Bayrağı dağıtıldı.Vatandaşlar ve bir çok esnaf Sinan Gül tarafından dağıtılan bayrakları büyük bir coşku ile havada dalgalandırırken, Milletvekili Adayı Sinan Gül, ‘’Dağıttığımız bu bayraklar bizim ve sizin için en anlamlı hediyedir. Bu bayrak bu vatan semalarından asla inmez indirilemez. Bu bayrak kız kardeşimizin gelinliği, şehitlerimizin son örtüsüdür.’’ derken büyük bir alkış tufanı koptu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.