TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya çocuklar günü kutlandı

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Çocuk ve Kadın Hakları Derneği işbirliğiyle Dünya Çocuklar Günü etkinliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dünya çocuklar günü kutlandı

Dünya çocuklar günü kutlandı

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ve Çocuk ve Kadın Hakları Derneği işbirliğiyle Dünya Çocuklar Günü etkinliği düzenlendi.

5 Ekim Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu’nda gerçekleşen etkinliğe; Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Semra Sakar ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlik, protokol konuşmaları ile devam etti. Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, yaptığı konuşmada; “Çocuklarımızın refah içinde büyümesi için Çocuk Meclisimiz ve Eğitim Çalışma Grubumuz önderliğinde projeler üretmekteyiz.” dedi.

Ardından Cafer Recai Gizer İlkokulu öğrencileri sahneye çıktı. Yerel çocuk oyunları oynandı, dövizler açıldı. Çocukların taşıdığı dövizlerde yazılı olan “Çocuklar geleceğin teminatıdır”, “Ölüyordu suçsuz çocuklar, susuyordu suçlu insanlar”, “Çocuk bugünün yarını, yarının umududur” şeklindeki ifadeler dikkat çekti. Günün anlam ve önemiyle ilgili bildiri, bir öğrenci tarafından seslendirildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.