TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Bucak’tan AK Parti’ye tam destek

AK Parti’ye Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden önemli bir destek geldi.

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2015 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2015 15:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fatih Bucak’tan AK Parti’ye tam destek

Fatih Bucak’tan AK Parti’ye tam destek

 

 

Sedat ATİLLA

ŞANLIURFA(İLKHABER) - AK Parti’ye Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinden önemli bir destek geldi. Bucak aşiretinin önde gelen ismi Fatih Mehmet Bucak, Siverek’te seçim bürosu açarak 1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti’ye destek vereceğini açıkladı. 7 Haziran Genel Seçimlerinde Şanlıurfa’dan Bağımsız Milletvekili adayı olan ve 15 bin oy alan, 1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde de AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan Bucak, AK Parti’ye seçim bürosu açtı. Hürriyet Caddesindeki seçim bürosunun açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayları Faruk Çelik, Kasım Gülpınar ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül katıldı. Seçim bürosunun açılışı 5 bine yakın vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

BUCAK, KONUKLARINI

EVİNDE AĞIRLADI

Açılış öncesi Fatih Mehmet Bucak, Faruk Çelik, Kasım Gülpınar ve Zeynel Abidin Beyazgül’ü, Terzi Evleri mahallesindeki evinde verdiği öğlen yemeğinde ağırladı. Eski Bakan Çelik ve Milletvekili Gülpınar’ı öğlen yemeğine gelişlerinde Fatih Bucak’ın annesi Zeynep Bucak karşıladı. Çelik ve Gülpınar öğlen yemeğinin ardından seçim bürosunun açılışına katıldılar. Seçim bürosunun açılışında Faruk Çelik, Kasım Gülpınar, Zeynel Abidin Beyazgül ve Fatih Bucak birer konuşma yaptılar.

“SİVEREK’İN DE NEFERİ OLACAĞIZ”

Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik ‘1 Kasım’a giderken, bu güzel açılışa vesile olan Sayın Fatih Bucak kardeşimize çok teşekkür ediyorum’ dedi. 1 Kasım’ın Siverekliler için önemli olduğunu vurgulayan Çelik ‘Huzur istiyorsak, barış istiyorsak, kardeşlik istiyorsak, 78 milyonun bir ve beraber yürümesini istiyorsak bunun adresi yalnız ve yalnız AK Parti’dir. Bugün olduğu gibi dayanışma sergileyelim. Allah’ın izniyle göreceksiniz hep beraber aşımız, işimiz artacak. Şanlıurfa’ya 6 ay sonra geldim diyorlar ki oteller boş. İki OSB dolu, 12 bin 500 kişi çalışıyor ama yatırımcılar frene basmış durumdalar. Kime yazık ediyoruz ? Kürde, kim yazık ediyoruz ? Siverekliye, kime yazık ediyoruz ? 78 milyon vatandaşımıza. Dayanışma içerisinde olacak, bırakacağız bu ideolojik anlamsız tartışmaları. Demokrasi bunların hepsini çözer. Hepsini normalleştirir. Ama silah düşmanlığı arttırır. Bu yüzden Cumhurbaşkanı diyor ki gömün silahları. Demokratik mücadele ile bütün sorunları çözelim. Burada Kasım Gülpınar kardeşime çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun kendisiyle birlikte 4 yıl güzel çalışmalar yaptık. Siverek’e 400 kilometre beton yol yaptık. Yapılacak 100 kilometre daha var. Tüm hizmetleri Kasım bey takip ediyor. Bizim görevimiz bu dayanışmayı sürdürerek Siverek’in Şanlıurfa’nın sorunlarını daha da aşağıya çekmektir. Biz hizmetkar kadroyuz. Sözümüzün eriyiz. Ne dediysek onunla meşgul olduk. Şanlıurfa’nın da Siverek’in de neferi olacağımızı bilmenizi istiyoruz.” dedi.

“BİR YOLA ÇIKMAK

CESARET İSTER”

Açılışta bir konuşma yapan ve Siverek’in en sevilen simalarından olan Fatih Mehmet Bucak ‘Bir yola çıkmak cesaret ister. O yoldan geri dönmekte ayıptır. Biz bir yola çıktık AK Parti’den aday adayı olduk. Listede yer almamamız bu yolda olmamamızı gerektirmez’ dedi.

 

1 Kasım Genel Seçimlerinde AK Parti’ye destek vereceklerini açıklayan Bucak ‘Ya müracaat etmeyeceksin, ya da geri durmayacaksın. Biz müracaat ettik, listede yer almadık ama birbirinden güzel insanlarla birlikteyiz şuanda. Faruk abi herkesten çok Urfalıdır, Kasım Gülpınar kardeşimde öyle. Biz bütün desteğimizle yanlarında olacağız. Sayın bakanımızdan tek bir ricamız var; Okullarına gidemeyen küçük öğrencilerin, hastaneye ulaşamayan hastalarımızın yol sorunları var. Başta Bucak’ın yol sorunları olmak üzere tüm Siverek’in yol sorunlarının çözüme kavuşması özel isteğimizdir. Kasım kardeşimizden de bir ricamız var. Hepimize dua etmesini istiyoruz’ şeklinde konuştu.

 

BOŞUNA FATİH AĞA DEMİYORLAR

Bucak’ın ardından konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ise ‘Fatih Bucak’ın şahsında, onun sevenlerine, ailesine tüm Bucak ailesine şükranlarımı sunuyorum. Burada söylenecek fazla laf yok. Çok güzel ve ilkeli davranış var. Biz burada konuşmaktan ziyade sadece alkışlayabiliriz’ dedi. İnsanlara takılan bazı lakapların olduğunu belirten Gülpınar, o lakapların boşuna takılmadığının ispatının bugün olduğunu belirterek ‘Eğer Fatih Bucak’a ‘Fatih Ağa’ deniyorsa, kendisi bugün burada o ağalık sıfatını neden hak ettiğini bizlere bir kere daha ispat etti.’ Dedi.

ASALET FARKLI BİR ŞEY

Asaletin farklı bir şey olduğunun altını da çizen Gülpınar ‘Babadan, dededen gelen hep insanlara faydalı olmak üzere hayatlarını ortaya koymuş bir babanın evladı kendisi. Toplumumuzda Fatih kardeşimizin insanlara, akrabalarına ne kadar faydalı olduğunu biliyoruz. Kendisi insanlara daha çok faydalı olabilmek için siyasete atıldı. Bu iş kısmet işi, Allah inşallah önümüzdeki dönemlerde kendisine nasip eder, inşallah o gönlündeki aslana kavuşur, bu topluma, bu insanlara daha fazla faydalı olur. Gördünüz daha siyasetin içerisine tam girmeden yol problemini söyledi. İnşallah onu sayın bakanımızla istişare edip, sorunu çözeceğiz. Tabi bakanımızın da desteği çok önemli burada.’ Dedi.

 

“BERABER YÜRÜYECEĞİZ”

Bundan sonraki süreçte Fatih Bucak ile birlikte yol yürüyeceklerinin altını da çizen Gülpınar ‘Bundan sonra Fatih Bucak ile beraber yol yürüyoruz. Siverek’te kendisi için olsun, dostları için olsun ne tür hizmet olursa olsun hep beraber hareket edeceğiz. Bu önümüzdeki güzel günlerin birlikteliklerin başlangıcıdır inşallah. Hepimiz bu toprakların evlatlarıyız. Geçmişte çok sıkıntılar çektik. Bugün bu birlikteliğin özel bir anlamı var. O sıkıntılar bir daha Siverek’te yaşanmasın diye, biz bugün sağlam bir birlikteliğe adım atıyoruz. Allah’ın izniyle bu birliktelik, Siverek’te özellikle 80’den önce yaşanmış sıkıntıların bir daha yaşanmaması için bir delil, bir gösterge olacak. Bu birlikteliğin devamını yüce rabbimden diliyorum. Burada tek mesele öncelikle Türkiye, sonra Urfa daha sonra Siverek. Bu birliktelik inşallah Siverek’i daha da kalkındıracak. Benim için özel bir anlamı var bu açılışın. Siverek halkı içinde öyledir’ şeklinde konuştu.

“BUGÜN ÇOK SEVİNÇLİYİZ”

Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ise bugün çok sevinçli olduklarını ifade etti. Beyazgül ‘Fatih Bucak beyle bulunmaktan, beraber olmaktan, desteğini almış olmamızdan dolayı mutluyuz, sevinçliyiz. Kendisi 7 Haziran seçimlerine bağımsız aday olarak girdi ve çok güzel bir başarı elde etti. Sempatik, canlı ve insanların sevgisini kazanmış bir insan. Kendisine desteğinden dolayı teşekkür ediyoruz’ dedi.

TAZİYE ZİYARETİ

Açılışın ardından Faruk Çelik, Kasım Gülpınar, Zeynel Abidin Beyazgül ve Fatih Bucak, Siverek’te taziye ziyaretinde bulundular. Açılışın yapıldığı Hürriyet caddesinden, 1 nolu taziye evine yürüyerek giden Çelik, Gülpınar, Bucak ve Beyazgül, caddede sık sık vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaştılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.