TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüya gibi düğün

Ünlü iş adamı Çetin Pamukçu’nun zarif kızı Merve ile petrolcü Mahmut Can’ın yakışıklı oğlu Mehmet Can, sultan düğünlerini aratmayacak bir organizasyon ile dünya evine girdi

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2015 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2015 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Rüya gibi düğün

Mutia AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - Mardin’in tanınmış iş adamlarından Çetin Pamukçu’nun zarif kızı  Merve Pamukçu ile  iş adamı  petrolcü Mahmut Can’ın yakışıklı oğlu Mehmet Can sultanlara has 40 gün, 40 gece düğün merasimlerini aratmayacak bir organizasyon ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı.

Yay Grand Otel’de gerçekleştirilen yemekli düğün törenine HDP Mardin Milletvekili ve Adayı Gülser Yıldırım, Dicle Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Fikri Canoruç, eşi Prof. Dr. Naime Canoruç, Mardin il eski Emniyet Müdürü Özdemir Gürsu, Mardin eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, milletvekili adaylarından Ceyda Bölünmez Çankırı, Süleyman Çelik ve  birçok aşiret liderleri ve her iki ailenin 2 bine yakın akraba ve dostları katıldı.

Konuklara Mardin mahalli yemeklerden Sembüsek, içli köfte ve kaburga dolmasının ikram edildiği düğünde mutlu çiftin nikahını ise Mardin Artuklu Belediyesi nikah memuru kıyarken,  HDP Mardin Milletvekili ve Milletvekili Adayı Gülser Yıldırım, Prof. Dr. Firki Canoruç ve Prof. Dr. Naime Canoruç, eski Milletvekili Süleyman Bölünmez, milletvekili adayı Süleyman Çelik, Tevfik Başçı, İhsan Ablay ve Mehmet Bakay şahitlik yaptı.

Mutlu çiftin nikah cüzdanlarını veren Yıldırım, yaptığı konuşmada, ”Bizim Mardin’de gençlerin nikah kıyılırken hemen birbirlerinin ayaklarına basıyorlar. Ama ben bunu asla tasvip etmem çünkü insanlar arasında ayırım yapmak çok yanlıştır. Bu gençlerimizin dünyaya getireceği çocukları  mutlu bir ortamda barış, kardeşlik duyguları içerisinde ve savaşsız bir  dünyada yaşasınlar. Gençlerimize mutluluklar diliyorum.” Dedi ve evlilik cüzdanını Merve Pamukçu’ya verdi.

Mardin mahalli sanatçısı Semir Ortaç ve arkadaşları çaldıkları güzel eserleri seslendirirken, gelin Merve Pamukçu’nun amcası Belediye eski Başkanı Metin Pamukçu ile eşi Ferda Pamukçu Mardin mahalli oyunlarından “Reyhani “ adlı oyunu ile herkesten büyük alkış aldı. Gecenin ilerleyen dakikalarında İstanbul’dan getirilen bazı sanatçılar da düğüne ayrı bir renk kattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.