TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulaşım ve trafik sorunu masaya yatırılıyor

İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, Adanalıları ‘Adana Ulaşım Paneli’ne katılmaya, görüş ve önerilerini dile getirmeye davet etti

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2015 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2015 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ulaşım ve trafik sorunu masaya yatırılıyor

Ulaşım ve trafik sorunu masaya yatırılıyor

 


ADANA (İHA) - İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi, Adana’da hızlı ve plansız kentleşmenin bir sonucu olarak son 20 yılda kent yaşamında sorun olarak ilk sıralara oturan ‘ulaşım ve trafik’ olgusunu masaya yatıracak.
Ulaşım Plancısı Erhan Öncü, İnşaat Yüksek Mühendisi ve Şehir Yüksek Plancısı İsmail Hakkı Acar ve Yıldız Teknik Üniversitesi Ulaştırma Anabilim Dalı Başkanı İsmail Şahin'in konuşmacı olarak yer alacağı Adana Ulaşım Paneli, 14 Kasım Cumartesi günü saat 14.00'da, Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Adanalıları ‘Adana Ulaşım Paneli’ne katılmaya, görüş ve önerilerini dile getirmeye davet eden İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, “Adana'nın en önemli problemlerinden biri olan ulaşım sorununda ancak hep birlikte sorunun üzerine eğilirsek, kararlı olursak, bilimsel bakış açısıyla konunun detaylarını irdelersek ve önerileri değerlendirsek sağlıklı bir çözüme doğru yol alabiliriz. Sorunlarımız ortak, çözüme de birlikte çalışarak, bilgimizi, çabamızı, emeğimizi birleştirerek ulaşabiliriz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.