TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mirici-İşbilir Hukuk Bürosu açıldı

Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı Kayahan Apartmanı Kat 3’te hizmete başlayan Mirici ve İşbilir Hukuk Bürosu, Avukat Onur Mirici ve Avukat Pınar İşbilir ortaklığında açıldı. İki genç avukat meslekteki kararlı duruşlarını bundan sonra kendi hukuk bürolarında gerçekleştirecek.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2015 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mirici-İşbilir Hukuk Bürosu açıldı

Emre EKİCİ

ADANA (İLKHABER) - Mirici-İşbilir Hukuk Bürosu birbirinden önemli davetlilerin katılımıyla açıldı.

Adana’nın merkez Seyhan İlçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı Kayahan Apartmanı Kat 3’te hizmete başlayan Mirici ve İşbilir Hukuk Bürosu, Avukat Onur Mirici ve Avukat Pınar İşbilir ortaklığında açıldı. İki genç avukat meslekteki kararlı duruşlarını bundan sonra kendi hukuk bürolarında gerçekleştirecek.  Gerçekleşen açılış töreninde genç avukatları Adana Baro Başkanı Gazi Mengücek Çıtırık, Adana Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Semir Karademir, Adana Barosu yöneticileri ve çok sayıda avukat meslektaşları yalnız bırakmadı.

Hukuk Bürosu’nun açılış kurdelesini Adana Barosu Başkanı Gazi Mengücek Çıtırık yaptı. Çıtırık, burada yaptığı konuşmada meslektaşlarını staj dönemlerinden buyana tanıdığını aktardı. Çıtırık, “Staj dönemlerinden beri tanıdım bildiğim. Gerçektende ettikleri yemine sadık bir şekilde mesleklerini icra ettiklerine hiç kuşku duymadığım, iki ismin ortaklık şeklinde bu mesleği devam ettirmelerine dair aldıkları kararı bugün icra ediyoruz. Her ikisi de son derece saygın kişiliklere sahip olup kendilerini en iyi şekilde yetiştirdiler. İnşallah sırt sırta verecekler hem ülkemizin içinden geçtiği bu sıkıntılı dönemde onlara ihtiyacımız fazla. Ben uzun yıllar sürecek  bir başlangıca hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

Avukat Onur Mirici ise, meslekte ilerlemek adına bürolarını kurduklarını söyledi.  Kendisinin İkinci yılına girmiş bir avukat olduğunu vurgulayan Bilici, “Şuna inanıyoruz. Kendi büromuzu açtığımız zaman avukatlık mesleğinde daha çabuk ve daha iyi ilerleriz. Kendi işinizi yapmak başkasının yanında çalışmaktan bir adım önde olmuştur her zaman. Avukatlık zor bir meslek ama sevdikten sonra kolay oluyor.” diye konuştu.

Avukat Pınar İşbilir, böyle bir ortaklığa başladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, “İnşallah geleceğe emin adımlarla yürüyeceğime inanıyorum. Çok mutluyum. Üçüncü seneme giriyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış için özel yaptırılan pasta kesilerek misafirlere ikram edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.