TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükşehir muhtarları dinliyor

Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları, Çukurova ilçesi Huzurevleri mahallesi muhtarları ile bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2015 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2015 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Büyükşehir muhtarları dinliyor

Büyükşehir muhtarları dinliyor

 

 

EMRE EKİCİ

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve daire başkanları, Çukurova ilçesi Huzurevleri mahallesi muhtarları ile bir araya gelerek, istişarede bulundu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ahmet Sevimli, İçme Suyu Daire Başkanı Teoman Yılmaz , Adana Kent Konseyi Başkanı Ahmet Özden ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının katılımları ile gerçekleşen toplantıda muhtarların istek, talep ve beklentileri dinlendi.

TRAFİĞE ÇÖZÜM TALEBİ

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden ve kendilerini dinliyor olmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden Huzurevleri mahalle muhtarları, özellikle sabah ve akşam trafiğini rahatlatacak çözümlerin talebinde bulundular.

“Turgut Özal Bulvarı’nın üzerinde dinlenme ve çocuk parkı yoktu. Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız yaptı” diyen muhtarlar, “Barış Manço Bulvarı ile metro köprüsünün üzerinden ya da altından bir araç geçidinin olması da bizi rahatlatacaktır” diye konuştu.

TALEPLER ANINDA DEĞERLENDİRİLİYOR

Muhtarların tüm talep ve beklentilerini değerlendirilen Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ahmet Sevimli, “Artık muhtarlarımızın muhatapları belirlenmiştir, bundan sonra bizlerle sıkı istişare ve irtibat içinde olarak ilişkilerimiz ve çalışmalarımız devam edecektir. Bize gelen dilekçeleriniz, talepleriniz hiç beklemeden anında ilgili dairelere iletiliyor ve o ilgili daire başkanının üzerinden de takip ediliyor. Bunun için sizden talebimiz bizimle çok sıkı diyalog içinde olmanız. Gerek siz, gerekse biz gelelim, problemleri çözelim. Adana hepimizin” diye konuştu.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.