TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhbar çözüm olmuyor!

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Güler, sahte dişçilerin önlenemediği gibi şimdi de Suriyeli diş hekimi probleminin çıktığını belirtti ve ekledi:

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2015 18:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2015 17:44
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İhbar çözüm olmuyor!

İhbar çözüm olmuyor!

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana Diş Hekimleri Odası ile ADEL İmplant, Bilimsel Diş Hekimliğinin 107. Yılı münasebetiyle ‘Restorasyon’ semineri düzenledi. Seminer’de konuşan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, sahte dişçiler önlenilemediği gibi bir de Suriyeli dişhekimi problemi çıktı dedi.

 

Adana Sheraton Otelinde gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesin Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selim Erkut ve 19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ertan Ertaş katıldı.

 

DESTEK VEREN BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

Diş Hekimlerinin yoğun ilgi gösterdiği seminerin açılış konuşmasını yapan Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Fatih Güler, “Biz her yıl 22 Kasım’ı Ağız Diş Sağlığı Günü olarak kutluyoruz. Bunu bir haftaya yayıyoruz. Tüm meslektaşlarımın gün ve haftasını kutluyorum. Ben buradan Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Osmaniye Belediyesine teşekkür etmek istiyorum. Sosyal proje olan ağız diş sağlığını korumaya yönelik çalışmalarımızı afiş haline getirip, bilboordlarına astılar. Bu ortak çalışma ile halkımızın ağız diş sağlığı korumaları konusuna dikkat çektiler. Diğer illerde de bu tarz çalışma başlatmaları için bu çalışmamızı TDB’ne göndereceğiz.  Bürokraside uzayıp, çözüme gidilemeyen işlerden kısaca bahsetmek istiyorum. Sağlık Bakanlığı’nın uygulamak istediği yeni yönetmelikte muayenehanesi olan hekimin yanında çalıştırdığı personelin önlüğünün rengi ile uğraşırken, sahte dişçi sorununu çözemiyor. Bakanlık obeziteye savaş açıyor, ekmeğin tuzunu azaltıp hipertansiyon hastalığının önüne geçmeğe çalışıyor. Sigarayı yasaklayıp sigaraya bağlı hastalıklara savaş açıyor. Bütün bunları doğru yapıyorlar. Ama tüm bunlara gösterdikleri siyasi iradeyi sahte dişçilere gösteremiyorlar. Bir Suriyeli diş hekimleri meselesi çıktı. Suriyelileri ihbar ediyoruz. Çözüm olmuyor. Yönetim olarak her konuda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bugün burada bizlere muayenehane pratiğine yönelik bilgilerini bizlerle paylaşacak olan olan Selim ve Ertan hocalarımıza ‘hoş geldiniz’ diyor, sözü kendilerine bırakıyorum.” dedi.

 

PROFESÖRLER BİLGİ AKTARDI

Başkent Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesin Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selim Erkut, Sabit Restorasyonlarda Ölçü, İmplantolojide İşbirliği ve Çeşitli Vaka Değerlendirmelerinde bulunarak ‘nasıl daha başarılı olunur? Yöntemlerini paylaştı.

19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Diş Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ertan Ertaş ise Kompozit Restorasyonların Sınırları; (kalite ve endikasyon sınırları) konusunda katılımcı diş hekimlerini bilgilendirdi.

Katılımcı diş hekimlerinin merak ettiği soruların cevap bulmasının ardından ADO Başkanı Dt. Fatih Güler konuşmacı hocalara yaptıkları bilgilendirmeden dolayı teşekkür ederek belgelerini verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.