TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çetin’den öğretmenine 24 Kasım ziyareti

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlkokul Öğretmeni Serpil Kükrer’i evinde ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2015 18:21
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2015 17:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Çetin’den öğretmenine 24 Kasım ziyareti

Başkan Çetin’den öğretmenine 24 Kasım ziyareti

 


ADANA (İHA) - Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlkokul Öğretmeni Serpil Kükrer’i evinde ziyaret etti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Başkan Çetin, kendini bugüne getiren öğretmenini asla unutmadığını ifade etti.
Okul zamanında yaşanan hatıralar konuşulduğu ziyarette, eski günler yad edildi. Başkan Çetin, “İleriki yıllarda da çok değerli öğretmenlerimiz oldu. Ama ilkokul öğretmenlerimizin yeri apayrı. Kişiliğimizin gelişmesinde en büyük katkıyı onlar sunuyor. 24 Kasım’da, bu güzel günde kendilerine minnet duygumuzu tekrar dile getirmek için Serpil öğretmenimin elini öpmeye geldim. Bu vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” dedi.
Öğrencisinin ziyaretinden dolayı duyduğu heyecanı dile getiren emekli öğretmen Kükrer, “Bütün öğretmenler öğrencilerinin iyi yerlerde olmasını ister. İşte Soner Çetin de bu konuda benim gurur duyduğum öğrencilerimden birisi oldu. Yıllar sonra verdiğimiz emeklerin karşılığını bu şekilde almak beni çok duygulandırdı. Soner Çetin makamı büyüdükçe mütevazılığini kaybetmeyen duruşuyla benim en büyük gururum. Öğrencimken kendisine ‘Sonerciğim sen büyüdüğünde büyük adam olursun’ dedim. Ben onda o ışığı gördüm ve yanılmadım. Belediye Başkanımız Soner Çetin’in öğrencim Soner olarak beni ziyaret etmesinden dolayı şu an çok mutluyum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.