TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Emekli öğretmenler unutulmadı

Arçelik yılın emekli öğretmenini seçti. Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde işini aşk ile yapan eğitimcileri unutmadı. Bu yıl İlk kez bayilerinin işbirliği ile yılın emekli öğretmeni ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2015 18:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2015 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Emekli öğretmenler unutulmadı

Emekli öğretmenler unutulmadı


 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Arçelik yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenciyi yetiştirerek emekli olmuş öğretmeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı.

Tüketiciler, doldurdukları anketlerde, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlar altında görevini yerine getirme kriterlerine göre öğretmenleri değerlendirdi. İlgili bayi tarafından düzenlenen ödül töreninde, anketler sonucu belirlenen öğretmene ödül sertifikası takdim edildi.

Adana’daki Gülnayın bayisinin işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte yılın öğretmeni seçilen malulen emekli öğretmen Hüseyin Güven’e Arçelik marka LED TV televizyon hediye edildi ve sertifikası takdim edildi. Emekli öğretmen Hüseyin Güven kendisine böyle bir anlamlı günde hediye veren arçelik firmasına teşekkürlerini sundu. Güven, “Ben engelli bir insanım. Allah razı olsun arkadaşlar geldiler, beni buldular. Hediyeye layık görmüşler çok teşekkür ederim onlara. Bütün öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler gününü kutlarım. Öğretmenler Günü aslında çok güzel bir gündür. 1981’den buyana kutlanıyor. Tüm arkadaşları Öğretmenler Günü’nü unutmadıkları için teşekkür ediyorum. Ben 8.5 yıl öğretmenlik yaptım daha sonra  kaza geçirdim daha sonra malulen emekli olmak zorunda kaldım.” dedi.

Yetkili satıcı Gülnayın Dayanıklı Tüketim Malları  Pazarlama Tic. A. Ş işletme sahibi Hamza Gülnayın, Arçelik’in bu öğretmenler günü etkinliğini ilk kez uyguladığını belirtti. Bu etkinliğin büyükşehirlerde başlatıldığına dikkat çeken Gülnayın,”Aynı anda  24 Kasım günü saat 14:00’da anketle belirlenmiş bir öğretmenimize bir televizyon hediye edeceğiz. Arçelik hediye verme konusunda Adana’da yetkili firma olduk. Bugün burada hocamıza bu hediyeyi sunuyoruz. Öğretmenler Günü’nü de kutluyoruz. Her yıl Arçelik’in sponsorluğunda öğretmenlerimize hediye veremeye devam edeceğiz. “ diye konuştu.

Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulhalik Demir, ise öğretmenler gününü unutmayan firmaya teşekkürlerini sundu. Demir ve Gülnayın daha sonra emekli öğretmen Güven’e televizyon ve sertifikasını takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.