TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ziyaeddin Akbulut’tan Vali Küçük’e ziyaret

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; kendisini ziyaret eden Şanlıurfa eski valilerinden Ziyaeddin Akbulut’u makamında kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 18:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ziyaeddin Akbulut’tan Vali Küçük’e ziyaret

Ziyaeddin Akbulut’tan Vali Küçük’e ziyaret

 

 

 

SEDAT ATİLLA

ŞANLIURFA-Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; kendisini ziyaret eden Şanlıurfa eski valilerinden Ziyaeddin Akbulut’u makamında kabul etti.

 

28 Kasım’da yapılacak olan Şurkav Genel Kongresine kurucu başkan olarak katılmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Ziyaeddin Akbulut; Şanlıurfa temasları kapsamında ilk olarak Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.

 

Ziyaeddin Akbulut’u Şanlıurfa’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük; ayrıca Şanlıurfa’ya yaptıkları hizmetler ve Şurkav gibi önemli bir vakfı Şanlıurfa’ya kazandırdıkları için Ziyaeddin Akbulut’a teşekkür etti.

 

Ziyaeddin Akbulut ise altı yıl vali olarak hizmet ettiği Şanlıurfa’ya tekrar gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; kendisini ağırlayan Vali İzzettin Küçük’e teşekkür etti.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Vali Ziyaeddin Akbulut, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından kapıda uğurlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.