TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mega Zirve’de ilk siparişler alındı

Mega Satınalanlar Zirvesi’ne katılan birçok tedarikçi firma, görüşme imkânı buldukları büyük sanayi kuruluşlarından ilk siparişlerini aldı

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2015 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2015 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mega Zirve’de ilk siparişler alındı

Mega Zirve’de ilk siparişler alındı

 

 

ADANA(İLKHABER)-Refleks Gazetesi ve Start Fuarcılık işbirliğiyle gerçekleştirilen Mega Satınalanlar Zirvesi, Adana-Mersin-Hatay-Osmaniye-Kahramanmaraş kentlerinin oluşturduğu Doğu Akdeniz Bölgesi’nde yer alan büyük sanayi kuruluşları ile tedarikçileri bir araya getiren en dinamik ekonomik etkinlik oldu. Refleks Gazetesi İmtiyaz Sahibi Esra Özden, “Beklenenin üzerinde ilgi gören projemizle KOBİ’lerimizin pazar ağını geliştirirken, büyük sanayi kuruluşlarımızı ithal ve bölge dışından tedarik yerine kendilerine yakın işletmelerden ürün ve hizmet alımını sağladık. Görüşmelerde ilk siparişlerini alan firmalarımız bile oldu. Böyle bir etkinliği başarıyla tamamlamanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

 

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Start Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk de, aynı etkinliğin Türkiye’nin her bölgesinde yapılması için teklifler aldıklarını belirterek, “Geleneksel hale getireceğimiz organizasyona imza attık. Türkiye’nin birçok bölgesinden ‘Bizim bölgede de yapın’ teklifi aldık. Türkiye ekonomisine farklı bir pencere açıyoruz. Bu organizasyon, ülkemizin en önemli ekonomi faaliyetleri arasında yerini alacak. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

BÖLGENİN EN BÜYÜKLERİ ORADAYDI

Adana Valisi Mustafa Büyük, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, iş dünyası sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çok sayıda iş insanının katıldığı açılış töreniyle başlayan ve tüm gün süren B2B (İkili Görüşme) etkinliğine Abdioğulları Plastik, Adana Çimento, Akyem, Amylum Nişasta, Arbel Bakliyat, Arıkan Mensucat, Bakırlar İplik, Beyteks Tekstil, Bossa, Elita Gıda, Güney Çelik Hasır, Gürsoy Yem, İskenderun Demir Çelik, KÇS Kahramanmaraş Çimento, Kıvanç Tekstil, Kimteks Tekstil, Kipaş Kâğıt, Kipaş Mensucat, Koç Çelik, Memişoğlu Tarım, Narteks, Oğuz Gıda, Özmaya, Sasa, Sepaş Plastik, Şirikçioğlu Mensucat, Tat Nişasta, Temsa, Tosçelik, Tosyalı Demir Çelik ve Zahit Alüminyum’un üst düzey satın alma yöneticileri katıldı. Makine yedek parçadan elektriğe, kimyasallardan hırdavata onlarca farklı sektördeki tedarikçi şirket temsilcisi, büyük sanayi kuruluşlarına ürün ve hizmetlerini tanıttı.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.