TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye evlerine sahip çıkalım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı’nın görevinin başına geçmesiyle Adana’da büyük heyecan yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2015 20:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2015 19:27
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Belediye evlerine sahip çıkalım

Belediye evlerine sahip çıkalım


 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Çevre ve Şehircilik Bakanı Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı’nın görevinin başına geçmesiyle Adana’da büyük heyecan yaşandı. Belediye Evleri’nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm konusu da ilk olarak Sarı’ya mesaj yoluyla iletilmeye çalışıldı.

Son yıllarda şehircilik anlamında geri kaldığı ifade edilen Adana için umut ışığı olan Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’dan ilk olarak Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda gerekli adımı atması istendi. Bu istek Çukurovapress Gazetesi eski sahibi ve iş adamı Tahir Han’dan geldi. Tahin Han, sosyal paylaşım sitesi üzerinden Sarı’ya hitaben yazdığı yazıda öncelikle yeni görevin hayırlı olması temennisinde bulunuldu. “ Türkiye ve Adana ilimize yararlı hizmetlere imza atmanızı temenni ediyorum” diyen Tahin Han, “Sayın Bakan sizinle seçim öncesi başta Kürt sorunu ve barış süreci, siyasi gelişmeler, ekonomik ve sosyal sorunlar, eğitim, sağlık ve ulaşım olmak üzere Türkiye ve Adana İlimizin genel ve Yerel meseleleri ile Kentsel Dönüşüm ve Riskli Alanlar üzerine uzun ve tartışmalı bir sohbetimiz olmuştu.” dedi. 

İnsanların mülklerinin başkalarına peşkeş çekildwiğini anlatan Tahir Han, “Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi olmak üzere diğer yerel sorunların çözümü için birlik ve dayanışma göstereceğimizi kararlaştırmıştık. Evet şimdi bizzat icranın başındasınız ve bu sorunun tek çözüm mercisiniz. 12.000 hane ve 43.000 kişi sizin bu konudaki kararınızı bekliyor.  Ben o gün toplum huzurunda verdiğim söze sonuna kadar sadık kalarak sizlerle her türlü bilgi ve belge ile dayanışma içinde olacağımı tekrarlıyorum. Gelin bu insanların mülklerinin gasp edilerek başkalarına peşkeş çekilmesine dur diyerek adınızı başta bu 43.000 kişinin olmak üzere Tüm Adana halkının yüreğine altın harflerle kazıtalım ve hayır dualarını alalım.” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.