TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuara ziyaretçi akını

Bu yıl ilki Adana’da düzenlenen kitap fuarı özelikle hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Fuara ziyaretçi akını

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Bu yıl ilki Adana’da düzenlenen kitap fuarı özelikle hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı.

TÜYAP Adana Fuarcılık ve Türkiye Yayıncılar Birliği'nin Çüfaş Çukurova Fuarcılık, Valilik ve Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlediği Çukurova 9. Kitap Fuarı, 9 Ocak 2016 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. 17 Ocak tarihine kadar açık kalacak fuar ilk günden itibaren yoğun ziyaretçi trafiği yaşadı. Cumartesi günü ise, fuarda adeta ziyaretçi patlaması yaşandı. Fuarda adım atacak yer kalmazken, stantları bulunan firmalar durum karşısında memnuniyetlerini dile getirdi.

Çukurova 9.Kitap Fuarı, 250 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşirken fuarda panel, söyleşi ve çocuk etkinlikleri gibi 75 kültür etkinlik de yapıldı. Fuara otomobilleriyle gelmek isteyenler nedeniyle ana yoldan fuar alanına kadar uzun araç kuyrukları oluştu. Otoparkta araçlarını koymaya yer bulamayan vatandaşlar, fuar alanı dışına araçlarını park etti. İçerdeki aşırı yoğunluktan dolayı kendilerini fuar bahçesine atarak alanın sakinleşmesini bekleyenlerde oldu.

Fuarda okurlar ve yazarlar bir araya geldi. Fuara gelen ziyaretçiler, fuar yetkililerine teşekkür etti. Adana’da daha sık periyotlarda kitap fuarının yapılmasını isteyen ziyaretçiler, sevdikleri, ilgiyle okudukları kitaplarının yazarları ile tanışma imkanı bulmalarının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Bir çok kişi kitaplarını imzalattığı yazarlarla birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.