TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklara kışlık mont

Yüreğir Belediyesi ilçe genelinde ihtiyaç sahibi 3 bin öğrenciye kışlık mont dağıttı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Çocuklar bizim her şeyimiz. Bu kış gününde minik yavrularımızın gözlerindeki mutluluğu görmek her şeye değer” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çocuklara kışlık mont

Çocuklara kışlık mont

 

 

 

 

 

ADANA(İLKHABER) - Yüreğir Belediyesi ilçe genelinde ihtiyaç sahibi 3 bin öğrenciye kışlık mont dağıttı. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Çocuklar bizim her şeyimiz. Bu kış gününde minik yavrularımızın gözlerindeki mutluluğu görmek her şeye değer” dedi.

 

Yüreğir Belediyesi ilçe genelinde Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce dar gelirli aileler arasından tespit edilen 3 bin öğrenciye kışlık mont dağıttı. Güney Sanayi Çalışanları İlkoku’unda gerçekleşen dağıtıma Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarı ile birlikte katıldı. Ana Sınıfı, İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine montları elleri ile giydiren Başkan Çelikcan, “Çocuklar herşeyimiz. Onların bir gülüşü dünyaya bedeldir. Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce dar gelirli ailelerimiz arasından tespit edilen 3 bin öğrencimize mont dağıttık. Bu soğuk günlerde ekonomik zorluklar nedeni ile çocuklarına kıyafet alma güçlüğü çeken ailelerimize imkânlarımız ölçüsünde küçük de olsa bir katkıda bulunduk. Minik yavrularımızın gözlerindeki mutluğu görmek her şeye değer.” dedi.

 

Sosyal projeler kapsamında yapılan bu çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Çelikcan, “Minik yavrularımız bu soğuk günlerde artık üşümeyecek. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkma gayretindeyiz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile imkânlarımız ölçüsünde benzer faaliyetlerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Kışlık montları büyük bir sevinçle giyen öğrenciler ve aileleri Başkan Çelikcan’a teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.