TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolarlar havada uçuştu

Adana Oto Galericiler Odası Başkanı ve Şenay Otomotiv sahibi ve Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) üyesi Velat Şen ve Adana’nın önde gelen çiftçilerinden Ali Daş’ın çocukları Serhat Şen ve Tuba Şen (Daş) muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde adeta dolar yağmuru yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2016 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dolarlar havada uçuştu

 Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Adana Oto Galericiler Odası Başkanı ve Şenay Otomotiv sahibi ve Adana’daki Mardinliler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (MARDAV) üyesi Velat Şen ve Adana’nın önde gelen çiftçilerinden Ali Daş’ın çocukları Serhat Şen ve Tuba Şen (Daş) muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Düğünde adeta dolar yağmuru yağdı.

Emira  Balo Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde Tuba ve Serhat çiftini, sevenleri yalnız bırakmadı. Düğüne aile yakınlarının yanı sıra Adana’nın  önde gelen  iş adamları, STK yöneticileri , oda, kooperatif başkanları katıldı. Işıklar ve konfeti yağmuru arasında alkışlarla salona  giren Tuba ile Serhat’ın romantik bir müzik eşliğinde dans etti. Eğlencenin doruklarına çıkılan düğünde yapılan Çiğ köfte ikramları adeta Urfa’nın sıra gecelerini aratmadı.

Ünlü Sanatçılar Seyda Perinçek  ve Hozan Çeçan ekibi söyledikleri şarkılarla düğüne renk kattı. Oyun ve halay çekildiği zaman sahnede boş yer kalmadı. Tuba  ve Serhat  çifti, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.  Çocuklarına muhteşem bir düğün yapan Sultan ve Velat Şen ile, Hazal ve Ali Daş ise gelen konuklarla bir bir ilgilendi. Hiç bir masayı boş bırakmayan dünürler, konuklarını kapıda karşıladı.

Dillere destan düğün, pasta kesimi ve takı törenini ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Halay çekenler ve oynayanların üzerleri dolar yağmuruna tutuldu. Gelin ve Damat’a davetliler takı takma yarışına girdi.  Düğün törenine katılan davetliler, Şen ve Daş  Ailesinin bu mutluluğunu paylaşarak, ‘ darısı tüm bekarlara  olsun’ temennisinde bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.