TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

23. Adana Film Festivali 19 Eylül’de başlayacak

Adana'da "Altın Koza" olarak düzenlenen film festivalinin, bu yıl 23. Uluslararası Adana Film Festivali adıyla 19-25 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2016 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
23. Adana Film Festivali  19 Eylül’de başlayacak

ADANA (İHA) - Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması, Akdeniz Ülkeleri Kısa Film Yarışması, Adana Konulu Senaryo Yarışması’nda kazananların Altın Koza Ödüllerine ulaşacağı 23. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında, Dünya Sineması’ndan ödüllü filmler, galalar, söyleşiler, atölyeler, konser etkinlikleri ve Türk Film Pazarı’nın da yer alacağı zengin bir program hazırlandı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 2016 yılında da kendini yenileyen ve sanatçının yanında duran bir festival olarak emin adımlarla ilerleyeceklerini belirterek, “İlk kez 1969 yılında belediyemiz tarafından düzenlenen ve bu yıl 19-25 Eylül tarihlerinde yapacağımız; Türk Sineması için oldukça önemli bir etkinlik ve destek olan Uluslararası Adana Film Festivali her yıl olduğu gibi bu yıl da sanat vasıtasıyla tüm dünya ile kucaklaşmayı hedefliyor. Türkiye’nin en köklü festivallerinden birine ev sahipliği yapıyoruz. Buna sahip olma onurunu, sanata ve sanatçıya verdiğimiz değerle yaşatıyoruz” dedi.
23. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında ayrıca Dünya Sineması seçkileri, galalar, söyleşiler, atölyeler, konser etkinlikleri ve Türk Film Pazarı da festival programının öne çıkan başlıkları arasında olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.