TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yol sorunlarınız için son 15 gün

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2016 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2016 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yol sorunlarınız için son 15 gün

Yol sorunlarınız için son 15 gün


 

Bayram BULUT

ADANA (İLKHABER)- Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçesinde bulunan mahalle muhtarlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Adana Seyhan Otel’de düzenlenen toplantı öncesi Başkan Karalar, muhtarlarla tek tek sohbet etti. Program Seyhan Belediyesi’nin yapmış olduğu icraatları gösteren sinevizyon gösterimiyle başladı. Ardından söz alan Başkan Karalar, bu güne kadar yapmış oldukları ve yapacakları projeleri tek tek anlattı. Mahalle muhtarlarına değer verdiklerini ve onlarla istişare ederek eksiklikleri giderdiklerini belirten Karalar, her ay 12 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek toplantı yaptıklarını söyledi. Toplantılarda yapılması gereken konuları notlar alarak bunları tamamladıklarını kaydeden Karalar, 2. Ay bir daha toplantı yaptıklarını eksik kalan yerler varsa bunların tamamlanması amaçlı bilgi aldıklarını savundu.

110 OKUL ONARDIK

Seyhan Belediyesi olarak soysal ve kültürel konularda çalıştıklarını ifade eden Başkan Karalar, bu güne kadar 110 okulu onardıklarını vurguladı. Diğer belediyelerinde kendilerini örnek alması gerektiğini işaret eden Karalar, “Biz okullarımızı onardık, ihtiyaç olduğunda onarmaya devam edeceğiz. Bu çalışmanın diğer belediyelere de örnek olmasını istedik. Ancak üzülerek söylüyorum örnek olmadı. Diğer belediyelerde en az 100 okulun onarımını gerçekleştirmeliler. Hafta da 4 mahallede halk toplantıları yapıyoruz ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz ve çözüm yolları üretiyoruz.” dedi.

15 GÜN İÇERİSİNDE YOL SORUNLARINIZI BİLDİRİN

Kendilerinin bir önceki döneme göre, 2 kat daha fazla asfalt yaptıklarını savunan Başkan Karalar, “Çünkü biz çalmıyoruz. Halkımız için kullanıyoruz. 500 tane mesaj geliyor bana. Bunların 200 tanesi yol sorunlarıyla ilgili. Yeni bir çalışma yapıyoruz arkadaşlar. Bugünden itibaren bir ay içerisinde hangi yolu parke yapmak istiyorsunuz. Hangi yolu yer seviyesinin altına indireceksiniz, hangi yolu asfalt yapmak istiyorsanız buyurun gelin. 15 güne kadar gelin. Örneğin ASKi geldi bir çalışma yaptı. 2 ay öyle kaldı. Bu kez vatandaş Seyhan Belediyesi yapmıyor şeklinde yorumluyor.” diye konuştu.

TÜRKİYE’NİN EN KÖTÜ İLÇESİ

Seyhan’ın Türkiye’nin en kötü ilçesi olarak nitelendiren Başkan Karalar, “Seyhan Türkiye’nin en kötü ilçesidir maalesef. Seyhan’ımızı çok seviyoruz insanımızı çok seviyoruz ama ne yazık ki imarlaşmada, yapılaşmada ekonomide geriyiz. Seyhan’ın büyük bir bölümü yoksul. Bana gelen mesajların yüzde 90’ı “ben eşimden ayrıyım çocuklarım var hiçbir gelirimiz yok” ve benzeri konularla ilgili. Seyhan Kart bitmek üzere. Geliri 600 TL’den az olan ailelere bu kartı vereceğiz. Bu kart tüm ihtiyaçları karşılamada kullanılabilinecek. Göstere göstere yardım yapmayacağız. AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni’nin de katkısıyla Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanı’ndan randevu aldım. Yaklaşık 35 dakika görüştük. Projelerimizi anlattım. Uyuşturucu kullanımı konusunda rehabilitasyon merkezi açacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.