TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vahit Şahin’le Doğa Gezginleri programı başlıyor

Gazeteci Vahit Şahin tarafından hazırlanan “Doğa Gezginleri “ Programı Akdeniz Türk Televizyonları ekranından gösterilmeye başlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 16:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Vahit Şahin’le Doğa Gezginleri programı başlıyor

 ADANA (İHA) - Gazeteci Vahit Şahin tarafından hazırlanan “Doğa Gezginleri “ Programı Akdeniz Türk Televizyonları ekranından gösterilmeye başlanıyor. 
Kameramanlığını Ferhat Ösme’nin yaptığı Doğa Gezginleri Programı, ilk olarak kısa adı PRODOSS olan Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü’nün Karaisalı’ya düzenlediği doğa gezisine birlikte katıldı. Karaisalı’nın Bolacalı- Çakıt Çayı parkurunda ilçenin eşsiz güzelliklerini tanıtırken, kulüp liderleri ve geziye katılanlar ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile de röportajlar yer alıyor.
Doğa Gezginleri programı yapımcısı Vahit Şahin, programla ilgili olarak, “Dünyevi sorumluluklarımız arasında doğa ve mevcudat ile kucaklaşabilmek de vardır. Taş, toprak, hayvan ve bitkileri korumak ve bunların zarar görmemesi için çabalamak insani vasıflarımız arasındadır. Doğa Gezginleri Programı olarak bu dünyevi sorumluluklarımıza sahip çıkacağız. Doğanın karşıtı değil, doğaseverlerin yanında olacağız” dedi.
Her hafta bir başka doğa ve doğa sporları kulüp ve grupları ile program Akdeniz Türk Televizyonlarında yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.