TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşil kartlılara sağlık müjdesi

Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taşova, yeşil kartlı hastalara artık direk olarak bakacaklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2016 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 17:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Yeşil kartlılara sağlık müjdesi

 

Yeşil kartlılara sağlık müjdesi

 

 

ADANA(İLKHABER) - Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi artık yeşil kartlı hastaları başka bir kamu hastanesinden sevk almalarına gerek olmadan kabul edecek.

Yeşil Kartlı hastalar daha önce Balcalı Hastanesinde muayene olabilmek için bir başka kamu hastanesinden sevk alıyorlardı. Ancak Sosyal Güvenlik Kurumuyla yapılan anlaşma ile şuan için bu yıl geçerli olacak uygulama sayesinde hastalar Balcalı Hastanesi'ne sev almadan doğrudan gelebilecek

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yeşim Taşova daha önce hastane olarak yeşil kartlı hastalara doğrudan bakamadıklarını hastanın muayene olabilmesi için bir başka kamu hastanesinden sevk alması gerektiğini ifade etti.

Hastanın kimi zaman ilk tercihinin Balcalı Hastanesi olabildiğini belirten Taşova hastanın imkânlarının buna izin vermediğini ve mevzuat yüzünden doğrudan muayene olamadığını dile getirdi.

Taşova Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan anlaşmayla birlikte şuan için bu yıl geçerli olmak üzere artık yeşil kartlı hastaların Balcalı'da doğrudan muayene imkânı olduğunu ve herhangi bir sevke gerek olmadığının altını çizdi. Taşova Balcalı Hastanesi olarak hasta odaklı çalışmaların süreceğinin de altını çizdi.

 

YENİ AMELİYATHANE İNŞAATI

 

Balcalı Hastanesi'ne 35 yataklı Türkiye'nin sayılı bölge'nin ise en büyük ameliyathanesinin yapıldığına vurgu yapan Taşova şuan inşaatın kaba kısmı büyük ölçüde tamamlanıyor, Ameliyathane hizmete girdiğinde bu alanda son derece önemli bir ihtiyacı karşılayacak, ameliyathane içerisinde hekimlerimizin yararlanacağı son teknolojik imkanlar mevcut olacak ifadesini kullandı.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.