TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü kan bağışı kampanyası başlattı

Mardin İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan’ın başlattığı ”Şehitlerimiz için kan bağışı” kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Mardin İl Emniyet Müdürlüğü kan bağışı kampanyası başlattı

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü kan bağışı kampanyası başlattı

 

Mutia AVUKA

MARDİN(İLKHABER) - Mardin İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan’ın başlattığı ”Şehitlerimiz için kan bağışı” kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşlar kan vermek için sıraya girerken, kan veren vatandaşlar da bu bağışlarından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü sahasında yapılan kan bağışına katılan vatandaşlar önce kayıtlarını yaptırıyor, sonra ateşleri ölçülüyor, kan  testinin ardından bağışladıkları kanı ilgililer kan ünitesine topluyor.

Kan bağışına katılan vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Kan bağışı iyi bir hizmettir. Bir  kan bağışı insanların hayatını kurtarmış oluyor. Emniyet Müdürlüğünün başlattığı kan kampanyasına bizler de seve seve katılıyoruz. Allah razı olsun.” dedi.

Mardin il Emniyet Müdürü Pekcan ise, ”Bir ünite kan bağışı bir hayat kurtarır. Bağışlanan kan acilen ihtiyacı olan hastalara veriliyor. Her verilen bir ünite kanın değeri Allah nazarında büyüktür. Başlattığımız kan bağışına büyük ilgi gösteren Mardin halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” şeklinde konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.