TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Adana'da bir kişi, evlenmek istediği sevgilisi kendisinden ayrılınca onu takip edip sokak ortasında kurşun yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 17:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Sokak ortasında kurşun yağdırdı

 

 
ADANA (İHA) - Adana'da bir kişi, evlenmek istediği sevgilisi kendisinden ayrılınca onu takip edip sokak ortasında kurşun yağdırdı.
Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesi, Yurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Hadra K. (38) ile Fadıl A. bir süre önce sevgili olup birlikte yaşamaya başladı. Fadıl A., Hadra K.'ye evlenme teklifinde bulundu. Hadra K. ise evlenmek istemediğini söyledi. Bunun üzerine Fadıl A. evlenmek için ısrar edince Hadra K. sevgilisinden ayrıldı. Bu duruma sinirlenen Fadıl A., Hadra K.'yi tehdit etmeye başladı. Hadra K. 2 gün önce Bağlar Polis Merkezi'ne giderek Fadıl A. hakkında kendisini tehdit ettiği için şikayette bulundu.
Bugün ise öğle saatlerinde Alparslan Türkeş Bulvarı'nda kaldırımda yürürken Fadıl A. onu takip etmeye başladı. Bir süre sonra Fadıl A., Hadra K. ile konuşmak istedi. Ancak Hadra K. karşı çıkınca Fadıl A. tabanca ile kurşun yağdırarak Hadra K.'yi diz kapağından ve baldırından 4 kurşunla vurup kaçtı. Olayı görenler hemen polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadını, Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hadra K. burada tedavi altına alındı.
Polis şimdi her yerde Fadıl A.'yı arıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.