TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sözütek’ten şehit ailesine taziye

dana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK’lı teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu yaralanan ve GATA’daki 9 günlük yaşam savaşını kaybeden Şehit Polis Memuru Tayfun Yüce'nin baba ocağını ziyaret ederek taziyede bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Sözütek’ten şehit ailesine taziye

Sözütek’ten şehit ailesine taziye

 

 

ADANA(İLKHABER) - Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, Şırnak'ın İdil ilçesinde PKK’lı teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu yaralanan ve GATA’daki 9 günlük yaşam savaşını kaybeden Şehit Polis Memuru Tayfun Yüce'nin baba ocağını ziyaret ederek taziyede bulundu.

 

Şehit Tayfun Yüce'nin Emek Mahallesi'ndeki baba ocağını ziyarette, Birlik Başkanı Nihat Sözütek ile birlikte ESKKK Güney Bölge Birliği Başkanı Muhammet Yalçın ve bir çok esnaf odası başkanı hazır bulundu.

 

Başkan Sözütek ve Yalçın ile beraberindekiler, şehit evinde bulunan Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ile kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Baba Tahir Yüce ile yakınlarına başsağlığı dileyerek, okunun Kur'an-ı Kerim'i dinleyerek, dua etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.